شناسهٔ خبر: 4468501 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مربی پرسپولیس:بازیکنان رابه شیوه جدیدعادت می دهیم/ شهرآورد را می بریم

تهران - ایرنا - مربی کرووات تیم فوتبال پرسپولیس تهران بااشاره به اینکه کادرفنی قصدجراحی وتغییرات اساسی در فهرست بازیکنان را ندارد، گفت: به دنبال تزریق روش جدید بازی به بازیکنان هستیم و در هر دیدار که شهرآورد هم شامل آن است به دنبال پیروزی هستیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از باشگاه پرسپولیس، آندره پانادیچ تصریح کرد: از حضور در پرسپولیس و فعالیت در فوتبال مستعد ایران خوشحال هستم.

وی افزود: بسیاری از مربیان اهل کروواسی در ایران حضور دارند و اطلاعات خود را در خصوص فوتبال این کشور افزایش می دهیم.

پانادیچ تصریح کرد: برخورد اول من با فوتبال ایران مربوط به زمان حضورم در تیم الاتفاق عربستان بود که در لیگ قهرمانان آسیا حضور داشتیم.

وی درباره اظهارات مسوولان عربستانی دردیداربا پرسپولیس گفت: آنچه در بازی پرسپولیس و النصر روی داد، زیبایی بزرگ فوتبال بود. ضمن اینکه با سیاست آشنایی ندارم و نمی دانم آنها چرا به این شکل اظهار نظر کرده اند.

مربی کرووات سرخپوشان درباره اینکه شرایط پرسپولیس درگروه را چگونه می بیند، تصریح کرد: بازی به بازی پیش خواهیم رفت و بدون تردید با آنچه در این بازی از پرسپولیس دیدیم، این توانایی وجود دارد که از گروه و مرحله حذفی صعود کنیم.

وی افزود: در حال حاضر تنها کاری که به سرعت می تواند انجام شود این است که بتوانیم به لحاظ تاکتیکی تغییر ایجاد کنیم. باید روی تاکتیک و برنامه های جدید کار کنیم.

پانادیچ درخصوص اهمیت دیدار شهراورد تهران برابر استقلال گفت: همه دوست دارند دربی را ببرند و همه کار انجام می دهیم تا در این بازی بزرگ برنده شویم.

ورزشی(1)**3783**1590