وی افزود: با توجه به اینکه پاکستان روابط استراتژیکی با کشورهای عربی دارد، بنابراین میبایست در جهت حفظ این روابط، مواضع روشنی بگیرد، زیرا مواضع ضد و نقیض در چنین موضوع سرنوشت سازی همچون یمن، هزینههای هنگفتی به بار خواهد آورد.
وزیر خارجه امارات گفت: یافتن راه حل سیاسی در یمن مسئولیت ترکیه، ایران و عربستان است، اما ما میبینیم که اتخاذ مواضع بیطرفانه همچنان ادامه دارد.
قرقاش گفت: ظاهرا اهمیت تهران برای پاکستان و ترکیه بالاتر از اهمیت کشورهای خلیج فارس برای آن است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: مواضع متنقاض پاکستان و ترکیه بهترین دلیل برای این نکته است که امنیت عربی از لیبی تا یمن، عنوانی عربی دارد.
وزیر خارجه امارات در ادامه گفت: حمایت اقتصادی ما از پاکستان واضح است اما حمایت سیاسی از این کشور در لحظات سخت، وجود نخواهد داشت.
پارلمان پاکستان روز گذشته در یک رایگیری، با پیوستن به ائتلاف سعودی علیه یمن مخالفت کرد و خواستار حل مسالمتآمیز تنش در اینباره شد.
نمایندگان مجلس پاکستان در این رایگیری خواستار بیطرفی دولت این کشور در موضوع یمن شدند.
«تسنیم اسلم» سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان در گفتوگوی هفتهای خبرنگاران در اسلامآباد گفته بود: پاکستان خواستار پایان جنگ یمن است.
عربستان از بامداد ششم فروردین، پس از شکست تمام طرحها و سیاستهایش در یمن، به گزینه نظامی روی آورد و مناطق مختلف یمن را آماج حملات هوایی خود قرار داد، برخی کشورهایی که از نظر اقتصادی به کمکهای عربستان نیازمند هستند، با عربستان در تجاوزات آشکار به یمن همراه شده اند.
بحرین، قطر، کویت و امارات، مغرب، سودان، اردن و مصر از جمله کشورهایی هستند که در جنگ علیه یمن به عربستان پیوستهاند.
از آغاز تجاوز عربستان به یمن دهها تن از شهروندان یمنی که در بین آنها شمار زیادی زن و کودک دیده میشوند، به شهادت رسیده یا زخمی شده اند. این در حالی است که بسیاری از زیرساختهای یمن نیز تخریب شده است.