شناسهٔ خبر: 44662132 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

ورزش و تغذيه دو عامل کليدي در تسکين دردهاي مفصلي

صاحب‌خبر -
خبرگزاری آریا- تغییر در سبک زندگی افراد در دوران همه گیری کووید 19 و اعمال محدودیتها، پیامد‌های نامطلوبی برای سلامتی به همراه دارد که یکی از آن‌ها افزایش درد و ناراحتی در مفاصل است.
به گزارش خبرگزاری آریا، متخصصان سلامت توصیه می‌کنند که از طریق رژیم غذایی حاوی مواد مغذی و ورزش کردن می‌توان سفتی و درد مفاصل را به طور مؤثر کنترل کرد.
به گفته متخصصان، اعمال محدودیت‌های کرونایی که افراد بیشتر به دورکاری مشغول هستند موجب شده تا موارد ابتلا به مشکلات کمر و گردن درد بیشتر شود، زیرا افراد از صندلی و میز کار مناسب برخوردار نیستند، دچار پرخوری می‌شوند و به اندازه کافی برای ورزش کردن وقت صرف نمی‌کنند.
همچنین در این شرایط ممکن است افراد به مصرف مواد غذایی ناسالم رو آورند که می‌تواند به کاهش مواد مغذی دریافتی در روز منجر شود.
کارشناسان سلامت تأکید دارند که ضروری است از مکمل‌های خوراکی مفید مصرف کرده و حرکات ورزشی در برنامه روزانه خود قرار دهیم تا به تقویت مفاصل و پیشگیری از آسیب دیدگی کمک کند.
پیاده روی روش عالی برای تقویت استخوان‌ها در بیمارانی است که از پوکی استخوان رنج می‌برند.
همچنین یکی دیگر از عوامل شایع سفتی و درد مفاصل، التهاب است که می‌توان با گنجاندن امگا 3 در رژیم غذایی این مشکل را برطرف کرد. امگا 3 دارای خواص ضد التهابی است و در درمان و کنترل بیماری‌های قلبی عروقی و همچنین کاهش سفتی و درد مفاصل کاربرد دارد.

نظر شما