پیتر هویسکوف، متخصص فنی ایمنی مواد غذایی و بیماریهای مشترک انسان و دام در دفتر اروپایی سازمان بهداشت جهانی گفت: احتمال ابتلا به ویروس کرونا از طریق غذا یا بسته بندی بسیار کم است و گسترش عفونت نمیتواند دلیلی برای محدودیتهای تجاری باشد.
هویسکوف در یک وبینار مشترک سازمان بهداشت با همکاری سازمان غذا و کشاورزی بیان کرد: بسیار مهم است که کووید ۱۹ امنیت غذایی را تهدید نکند، من میخواهم بر این نکته تأکید کنم.
به نوبه خود، جفری لژون، متخصص ایمنی و کیفیت مواد غذایی فائو بیان کرد: هر بار که ویروس جابه جا میشود، به عنوان مثال از دست یک کارگر به سطوح و سپس به یک محصول یا بسته میرسد، غلظت آن کاهش مییابد؛ بنابراین بعید است که تماس با محصول متعاقباً منجر به عفونت شود.
∎
نظر شما