شناسهٔ خبر: 44511813 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

روز گذشته انجام شد؛

راه اندازی پویش اهدای خون توسط جمعی از فرزندان شهدا

پویش اهدای خون «زندگی ببخشیم» از سوی تعدادی از فرزندان شهدا با هدف ترویج فرهنگ ایثار، راه اندازی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش اهدای خون با شعار «زندگی ببخشیم» روز گذشته توسط تعدادی از فرزندان شهدا با هدف ترویج فرهنگ اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار راه اندازی شد.

عادل مهری مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر، با اشاره بر راه اندازی این پویش گفت: فرزندان شهدا صاحب یک تکلیف مهم هستند و آن هم حفاظت از حرمت خون پدرانشان است و فکر کردیم که در امتداد آن خون های آزادگی و مردانگی که برای نجات کشور و مردم این سرزمین از دست دشمنان بر زمین ریخته شد. اهدای خون ما نیز با هدف کمک به نجات جان بیماران می تواند، یک حس مردم دوستی و فداکاری را در جامعه ایجاد کند و امیدواریم با این موج های آگاهی افزا پیرامون نقش حیات بخش اهدای خون، بتوانیم شاهد مشارکت های بیشتر جوانان در مراکز اهدای خون باشیم.

در ادامه، حمید علی صمیمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران نیز در حاشیه اهدای خون خود گفت: فرهنگ انسانی و نجات بخش اهدای خون، موجب افزایش حس همنوع دوستی و وفاداری نسبت به هم در شرایط سخت می شود و امیدواریم پویش زندگی ببخشیم، بتواند موجب شور مشارکت جوانان شود تا با تعمیم این فرهنگ در جامعه، شاهد صحنه هایی ناب و پر تکرار از انسانیت و مهربانی باشیم.

امیر قلیچ خانی یکی از متولیان برگزاری پویش زندگی ببخشیم، ضمن تاکید بر استمرار این حرکت های فرهنگ ساز نیز عنوان کرد: ما در جمع فرزندان شهدا، تصمیم گرفتیم که به خاطر مسیر نجات بخش و نوعدوستی که پدران ما تا حد فدای جانشان در پیش گرفتند، یک کار را برای نجات جان همنوعان خود انجام دهیم که اهدای خون را در بین خیلی از امور، یک تکلیف انسانی و پر از عشق به هم بودن و مهربانی دیدیم.

مجید مسلمی معاون اهداکنندگان انتقال خون استان تهران با تقدیر از راه اندازی پویش زندگی ببخشیم، به نقش جوانان در بهبود شرایط ذخایر خونی در ایام کرونا اشاره کرد و گفت: برای ایجاد یک شرایط پایدار در تامین فرآورده های خونی مورد نیاز ۱۶۰ مرکز درمانی و بیمارستان سطح پایتخت، حضور مستمر جوانان می تواند موجب اطمینان بخشی ما در شاهراه حیاتی نظام سلامت باشد.

نظر شما