شناسهٔ خبر: 44291054 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

لبنان| تاکید میشل عون بر ضرورت ادامه مذاکرات ترسیم مرزی

رئیس‌جمهور لبنان در پیامی خطاب به هیئت آمریکایی در مذاکرات غیرمستقیم ترسیم مرزی با رژیم صهیونیستی بر ضرورت ادامه این مذاکرات تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از المیادین «میشل عون» رئیس‌جمهوری لبنان در پیامی به هیئت آمریکایی که نقش میانجی را در مذاکرات غیرمستقیم ترسیم مرزی میان لبنان و رژیم صهیونیستی را ایفا می‌کند، بر ضرورت ادامه این مذاکرات تأکید کرد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

میشل عون اظهار داشت که لبنان پایبند به حاکمیت خود در زمین و دریا بوده و به‌دنبال موفقیت مذاکرات است.

رئیس جمهوری لبنان گفت: با بررسی دقیق چالش‌ها طبق قوانین بین‌المللی و مفاد مربوط به قانون دریایی می‌توان دشواری‌هایی را که در این روند به وجود آمده، مهار کرد.

دو روز قبل منابع گزارش دادند، دور پنجم مذاکرات ترسیم مرزی که قرار بود چهارشنبه (امروز) میان لبنان و رژیم صهیونیستی برگزار شود، به تعویق افتاد.

چهارمین دور از مذاکرات غیرمستقیم ترسیم مرزهای آبی میان لبنان و اسرائیل اوایل ماه جاری میلادی برگزار شد و قرار بود پنجمین دور از مذاکرات دوم دسامبر (12 آذر) برگزار شود.

منابع لبنانی به جزئیات این مذاکرات و نتایج حاصله از آن اشاره‌ای نکردند.

نخستین دور از مذاکرات میان دو طرف که در مقر نیروهای حافظ صلح سازمان ملل متحد در لبنان (یونیفل) در شهرک ساحلی الناقوره در جنوب این کشور و با نظارت دیوید شنکر معاون وزیر خارجه آمریکا در امور خاورمیانه برگزار شد، کوتاه بوده و تنها نزدیک به یک ساعت به طول انجامیده است.

میشل عون، رئیس جمهوری لبنان پیشتر مذاکرات پیش‌رو با رژیم صهیونیستی را فنی و منحصر به اختلافات مرزی و ترسیم مرزهای دریایی دانست.

موضوع ترسیم مرزی بین لبنان و فلسطین اشغالی از زمان تشکیل رژیم جعلی صهیونیستی مطرح بوده است.

اسرائیل از سال 1948 به خاک لبنان با اهداف امنیتی، آبی و اقتصادی نظر داشته و بر این اساس بارها در مراحل مختلف تاریخی درصدد تحقق اهداف خود در این باره بوده است؛ اما مقاومت لبنان همواره در مقابل این رژیم ایستاده است. در سال 2000 نیز ارتش لبنان با وجود تلاش آمریکا برای تحمیل خط مرزی طبق زیاده‌خواهی‌های اسرائیل یا همان خطی که به «خط آبی» معروف است، در برابر تلاش‌های اسرائیل ایستادگی کرد.

لبنان به‌دنبال حل و فصل اختلافات مرزی دریایی است تا به این ترتیب بتواند تلاش خود را برای جست و جوی نفت و گاز در دریا آغاز کند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها:

نظر شما