شناسهٔ خبر: 44199994 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اعتماد آنلاین | لینک خبر

زلزال سهمگین و ابابیل فولادین اقتدار ملت ایران دیر یا زود بر عاملان ترور شهید فخری‌زاده فرود خواهد آمد / محسن رضایی تهدید می‌کند

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن تبریک و تسلیت شهادت دانشمند شهید محسن فخری‌زاده گفت: خروش انقلابی ما به زودی عاملان این جنایت را با سیلی انتقام سخت از سریر قدرت پایین می‌کشد و زلزال سهمگین و ابابیل فولادین اقتدار ملت ایران دیر یا زود بر آنها فرود خواهد آمد.

صاحب‌خبر -

اعتمادآنلاین| دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با صدور پیامی شهادت دانشمند شهید محسن فخری‌زاده را تبریک و تسلیت گفت.

 

متن این پیام به این شرح است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

انا لله و انا الیه راجعون

 

ترور استاد برجسته دانشگاه در رشته فیزیک هسته‌ای و مدیر خدوم عرصه علمی، پژوهشی و دفاعی کشور، دانشمند شهید محسن فخری‌زاده را به محضر امام زمان (عج)، مقام معظم رهبری و ملت شریف و قهرمان ایران تبریک و تسلیت می گویم.

 

شهید فخری‌زاده نماد قدرت علمی ایران اسلامی بود که بدخواهان و دشمنان را از رشد خیره‌کننده علم و فناوری این مرزوبوم به لرزه انداخته بود. هر شهیدی که بر زمین بیافتد، دهها قهرمان دیگر از این خاک برمی خیزند.

 

راه فخری‌زاده، طهرانی مقدم و قاسم سلیمانی ادامه دارد و جوانان عزیز ایران، در مسیر تداوم‌ موفقیت‌های علمی و فناوری گام برمی دارند و قله‌های عزت، سربلندی و قدرت را به زیر پا می آورند. 

 

آمران این جنایت، در کاخ روسیاهی تاریخ نشسته اند که از خانه عنکبوت سست‌تر است. 

 

خروش انقلابی ما به زودی آمران و عاملان این جنایت و تک‌تک آن تارنشینان روسیاه تاریخ را با سیلی انتقام سخت از سریر قدرت پایین می کشد و زلزال سهمگین و ابابیل فولادین اقتدار ملت ایران دیر یا زود بر آنها فرود خواهد آمد و به فضل الهی هیچ مانعی نخواهد توانست ملت عزیز و سربلند ایران را از راه رشد و تعالی و قوی شدن بازدارد.

 

منبع: ایسنا