شناسهٔ خبر: 44062857 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه نان لواش خانگی

در مطلب زیر طرز تهیه نان لواش خانگی را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.

صاحب‌خبر -

مواد لازم

روغن مایع   ۷۰ گرم
آب ولرم   ۱۵۰ میلی لیتر
شیر ولرم   ۱۷۰ میلی لیتر
نمک   ۱ قاشق چای خوری
مایه خمیر   ۸ گرم
آرد   ۵۰۰ گرم

طرز تهیه

در ظرف مناسبی ،آرد الک شده،نمک و مایه خمیر را با قاشق مخلوط کنید. شیر،آب و روغن را بیفزایید وهم بزنید(نم را می توانید در آب حل کنید و بعد به مواد بیفزایید). سپس آن را ۱۰ دقیقه با دست ورز دهید.
 
روی خمیر آرد بپاشید و با دستمال آن را بپوشانید. خمیر را در محل گرمی قرار دهید و حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه به آن استراحت دهید.
 
پس از گذشت زمان استراحت،خمیر را یک دقیقه ورز دهید و به شکل گلوله های کوچکی به اندازه نارنگی به وزن ۱۰۰ گرم چانه کنید.
 
چانه ها را در سینی بچینید و دوباره به آن ۵ دقیقه استراحت دهید و روی آن را با دستمال بپوشانید. سپس هر چانه را با وردنه روی سطح آرد پاشی، نازک باز کنید.
 
ساج مخصوص ر ا بدون اینکه چرب کنید روی حرارت داغ کنید و خمیر لواش آماده را با دو دست از روی سطح آردپاشی شده جدا کنید و روی آن قرار دهید.
 
پس از اینکه یک طرف آن پخت برگردانید و طرف دیگر آن را بپزید.

سایر نکات

ساج وسیله برای پخت نان می باشد که یک طرفش گود است اگر ساج نداشتید از مایه تابه استفاده کنید.
 
منبع: پاپیون

نظر شما