به گزارش خبرنگار «نسیم»، سردار سعید منتظرالمهدی در نشست خبری با اشاره به حادثه تروریستی شب گذشته در سیستان و بلوچستان گفت: شب گذشته طی درگیری که در سیستان و بلوچستان در هنگ مرزی نگور به وقوع پیوست متاسفانه 8 پرسنل ناجا به شهادت رسیدند؛ این اتفاق در منطقه صفر مرزی بود و بلافاصله اشرار مسلح به مرز مقابل پاکستان گریختند؛ فرمانده مرزبانی ناجا نیز برای بررسی بیشتر حادثه به این منطقه عازم شده است.
وی اظهار کرد: تعدادی شهدا سرباز و تعدادی درجه دار بودند. همچنین اطلاعات تکمیلی در این رابطه بزودی اعلام می شود.
وی در مورد اسید پاشی اصفهان تصریح کرد: همه تلاش می کنند این افراد را پیدا کنندبه تعداد زیادی سرنخ رسیده ایم و اطلاعات جدید دیگری نیست و اطلاعات دیگر به دلیل اینکه مطقا نیست اعلام نمی کنم.
معاون اجتماعی ناجا از ساخت و نمایش هشت سریال دیگر پلیسی در سال جاری خبر داد و گفت: سریال میکائیل بزودی به کارگردادانی سیروس مقدم با منودرام اجتماعی به نمایش در می آید.
سردار منتظر المهدی افزود: از حادثه حمیدیه خوزستان و دستگیری عوامل آن سرنخ هایی به دست آمده ولی در حد اطلاع رسانی نیست.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار «نسیم» ، مبنی بر اینکه آیا پلیس اینترپل ورودی به قضیه تعرض به دو نوجوان ایرانی در فرودگاه عربستان داشته است یا خیر؟ گفت: اطلاعی ندارم و بعید میدانم ما در این مساله ورود کرده باشیم.
سردار سعید منتظر المهدی به ارائه گزارشی از عملکرد ناجا در نوروز امسال پرداخت و اظهار داشت: شعار ناجا در نوروز امسال آسودگی و ایمنی بیشتر با التزام به اخلاق، قانون و نظم عمومی بوده است.
معاون اجتماعی ناجا ادامه داد: نیروی انتظامی با فعال کردن 200 هزار و 208 گشت، استقرار 1877 چادر و کانکس به تأمین امنیت برای شهروندان در ایام نوروز پرداخت.
منتظر المهدی با اشاره به اینکه در ایام نوروز فرمانده ناجا به سرکشی و بازدید از 5 استان و قرارگاههای نوروزی پرداخت، افزود: تامین امنیت کاروان راهیان نور و ایجاد تسهیلات برای صدور گذرنامه از اقدامات نیروی انتظامی در ایام نوروز بود
معاون اجتماعی ناجا با بیان اینکه در سال ۹۳ در ۶۰۰ کلانتری دوایر مشاوره و مددکاری فعال بود، تصریح کرد: ۳۵۰ هزار پرونده به این مراکز ارجاع که ۷۳ درصد آنها منجر به مصالحه شد.