شناسهٔ خبر: 43979521 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

با برودت هوا؛

یخ‌زدگی کنتور آب در مناطق سردسیر شرق استان تهران هشدار داده شد

تهران- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران نسبت به یخ زدگی کنتورهای آب در این مناطق هشدار داد.

صاحب‌خبر -

رحمت‌اله محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، ️نسبت به احتمال یخ‌زدگی کنتور آب در شهرهای تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران در روزهای آینده هشدار داد.

محمدی افزود: با توجه به روند کاهش دمای هوا در برخی ساعات شب به ویژه در مناطق سردسیر، از شهروندان می‌خواهیم تا تمهیدات لازم را برای جلوگیری از یخ‌زدگی کنتور و ترکیدگی انشعاب آب منازل خود به کار ببندند و اقدامات پیش‌گیرانه را انجام دهند.

وی عنوان داشت: عایق‌بندی کنتور و لوله‌های آب‌رسانی در پیش‌گیری از یخ‌زدگی مؤثر است و توصیه می‌شود با قراردادن پشم‌شیشه، گونی کنفی و پوشال در محفظه کنتور و عایق‌کردن لوله‌های سطحی می‌توان از یخ‌زدگی انشعاب و کنتور جلوگیری کرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران گفت: در صورت مشاهده یخ‌زدگی از حرارت‌دادن مستقیم و یا ریختن آب جوش روی کنتور و یا لوله‌های آب داخل ساختمان و یا از برافروختن آتش در مجاورت شیرها و لوله‌های آب جدا خودداری شود.

محمدی بیان داشت: شهروندان می‌توانند در صورت بروز مشکل یخ‌زدگی با سامانه تلفنی ۱۲۲ شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران تماس بگیرند تا گروه‌های امدادی در کم‌ترین زمان ممکن به موضوع رسیدگی کنند.