شناسهٔ خبر: 43852521 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: پارس نیوز | لینک خبر

راه جلوگیری از ابتلا به کرونا در رستوران ها

بهداشت نیوز

فاصله گذاری اجتماعی و رعایت بهداشت در مکان های طبخ، فرآوری و عرضه مواد غذایی (رستوران، چلوکبابی، سلف سرویس، تالار پذیرایی، حلیم و آش،آشپزخانه¬های مرکزی، ساندویچی و نظایرآن چگونه باید باشد

صاحب‌خبر -

فاصله گذاری اجتماعی و رعایت بهداشت در مکان های طبخ، فرآوری و عرضه مواد غذایی (رستوران، چلوکبابی، سلف سرویس، تالار پذیرایی، حلیم و آش،آشپزخانه¬های مرکزی، ساندویچی و نظایرآن چگونه باید باشد

️حتی الامکان به رستوران نرویم و از مراکزی که طبخ غذای بیرون بر دارند، سفارش دهیم.

️ در صورتی که بیماری زمینه ای (مانند بیماری قلبی-عروقی، فشارخون، دیابت، بیماری های تنفسی و ...) و یا نقص ایمنی (شیمی درمانی، پیوند اعضا و ...) داریم حتی المقدور از رفتن به رستوران خودداری کنیم.

️در هنگام داشتن علایم سرماخوردگی مانند تب، سرفه، گلودرد و یا تنگی نفس از رفتن به رستوران خودداری کنیم.

️مراسم ها و مهمانی های مان را تا بهبود شیوع بیماری، برگزار نکنیم. 

️از لحظه خروج از منزل تا بازگشت به منزل حتما ماسک بزنیم.

️از حضور در رستوران هایی که بیش از ظرفیت 50 درصدی استفاده کرده اند، خودداری کنیم.

️در بدو ورود  دست های خود را ترجیحا با آب و صابون مایع شستشو دهیم و یا با مواد ضد عفونی کنیم 

️به رستوران ها و مراکز طبخ غذایی که تهویه مناسب دارند و هوای تازه در آن جا جریان دارد، برویم.

️ به رستوران ها و مراکز طبخ غذایی که چیدمان میز غذاخوری طوری است که فاصله حداقل یک متر رعایت شده است، برویم.

️توجه کنیم که شاغلین در رستوران ها و مراکز طبخ غذا از وسایل محافظت فردی مانند ماسک، دستکش و ... استفاده کرده باشند.

️ در هنگام حضور در رستوران و خرید از مراکز طبخ غذای بیرون بر، از دست زدن به چشم، دهان و بینی خودداری کنیم.

- برای جلوگیری از آلودگی در هنگام پرداخت وجه غذای خریداری شده از دستکش یکبار مصرف استفاده کنیم و پس از پرداخت وجه به صندوقدار، دستکش را در سطل زباله دردار بیاندازیم.

️برای سفارش نوشیدنی در کنار غذا حتما از آب و نوشیدنی های بسته بندی شده استفاده کنیم.

️به هیچ عنوان وجه پرداختی را به کسانی که در تهیه، طبخ و سرو غذا دخالت دارند، ندهیم.

️در هنگام نوشیدن انواع نوشیدنی ها از نی های یکبار مصرف بسته بندی شده و یا لیوان یکبار مصرف استفاده کنیم.

️هنگام خرید غذای بیرون بر حتما غذاهایی که در ظروف یکبار مصرف و دارای پوشش محافظتی هستند، استفاده کنیم.

️ نمک، فلفل، سماق، قند، شکر و آب آشامیدنی باید در بسته بندی های یکبار مصرف یک نفره سرو شود و از قندان و نمکدان و نظایر آن ها استفاده نکنیم.

️در صورت استفاده از سالاد و سبزیجات در بسته بندی یکبار مصرف دارای مجوز استفاده کنیم.

️مواد غذایی که فاقد بسته بندی هستند، باید پوشش بهداشتی داشته باشند و در ظروف مناسب نگهداری شوند.

️ از ظروف چیده شده بر روی میز غذاخوری مانند بشقاب غذا، قاشق و چنگال و لیوان استفاده نکنیم.

️ از میز غذاخوری که پوشش یکبار مصرف دارد، استفاده کنیم.

️در صورت استفاده از سرویس های بهداشتی در رستوران ها و مراکز طبخ غذا، ضدعفونی و یا شستشوی دست¬ها را فراموش نکنیم.

️از پرداخت وجه نقد خودداری کنیم و پرداخت ترجیحا"به صورت آنلاین و یا استفاده از اپ¬ها ویا کارتخوان باشد و صرفا خودمان انجام دهیم.

 

نظر شما