-
عکس جدید از تیپ زمستانی سحر قریشی
-
تاریخ تزریق انسانی واکسن کرونای داخلی مشخص شد/ قیمت واکسن ساخت ایران چقدر است؟
-
عکس اسکناس جدید 10 هزارتومانی / رنگ 4 صفر از اسکناس جدید پرید ! +عکس
-
شوک دولت به مردم : پول نداریم یارانه معیشتی بدهیم
-
با یارانه جدید چه میزان کالا می توان خرید؟ +فیلم
-
کاهش قیمت دلار به 22 هزارتومان! ؛ بزودی
آیتالله سیدحسین موسویتبریزی درباره انتخابش به عنوان دادستانی انقلاب در دهه 60 گفت، در خرداد 58 با حکم امام، مسئول دادگاههای تبریز شدم و در 14شهریور1360 با شهادت آقای قدوسی در همان روز از تلویزیون شنیدم که به دستور حضرت امام به دادستانی کل انقلاب منصوب شدهام. با حاج احمدآقا تماس گرفتم که گفتند تصمیم حضرت امام است که به تهران بیایید و تا سال 62 در آنجا بودم.
آن موقع مجلس هنوز پابرجا بود. همان سال مجلس اول تصویب کرد باید یک دادسرا داشته باشیم. آن موقع یک دادسرای انقلاب و یک دادسرای عمومی بود که هرکدام دادستان کل جداگانه داشت. آن سال مرحوم آیتالله صانعی دادستان در دادگاههای عمومی بود و در دادگاههای انقلاب من حضور داشتم.
در همان سال، این دو دادسرا را به دستور مجلس ادغام کردند که کار درستی نیز بود و آن موقع در روزنامه جمهوری اسلامی نیز شرح آن را گفتهام. من به خدمت حضرت امام رسیدم که اجازه دهید من استعفا دهم و قانونا نیز ماندن من در دادستانی انقلاب توجیهی نداشت و من پیشقدم شدم که شاید حضرت امام در محذور باشد که من بروم یا آقای صانعی.
چون علاقه به تدریس داشتم، قصد داشتم به قم بروم؛ اما حضرت امام فرمودند صبر کنید آقای صانعی به مسائل دادگاهها وارد شود بعد شما بروید؛ چراکه آقای صانعی تازه مشغول شده بود و دو، سه ماهی طول کشید. آن موقع هفتهای دو روز در قم تدریس داشتم. از حضرت امام هم بابت تدریس در قم اجازه گرفتم که در قم بمانم یا در انتخابات شرکت کنم که فرمودند حتما شرکت کنید، اگر انقلاب بماند قم هم میماند!
یک روز هم با آقای صانعی به دفتر حضرت امام رفتیم و گفتم که با وجود انتخابات و تدریس در قم میخواهم از آنجا بروم که آقای صانعی در حضور امام با بزرگواری از من تمجید کرد و چند روز بعد به دادستانی انقلاب آمدند. آن موقع من حقوقی هم از مجلس و دادستانی نمیگرفتم و الان هم بهعنوان یک طلبه روحانی زندگی میکنم
∎
نظر شما