شناسهٔ خبر: 43815271 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه لبوی داغ و قرمز

خبرگزاری ایرنا

حتما تا قبل از اینکه کرونا سبک زندگی‌مان را تغییر دهد، از گاری‌های داخل خیابان لبوی داغ خریده و خورده بودید اما حالا که نمی‌توانیم به آنها اعتماد کنیم خودمان در خانه دست به کار شویم و لبوی داغ و قرمز درست کنیم.

صاحب‌خبر -

حتما تا قبل از اینکه ویروس کرونا سبک زندگی‌مان را تغییر دهد، از گاری‌های داخل خیابان لبوی داغ خریده و خورده بودید اما حالا که نمی‌توانیم به آنها اعتماد کنیم خودمان در خانه دست به کار شویم و لبوی داغ و قرمز درست کنیم.

مواد لازم برای لبوی داغ:

  • چغندر: یک کیلو
  • آب: نصف پیمانه
  • شکر: به میزان دلخواه


طرز تهیه و دستور پخت لبوی داغ:

۱. چغندرها را شسته و تمیز کرده و به صورت حلقه‌ای برش دهید. اگر بخواهید درسته پخته شوند، با چاقو در قسمت‌های مختلف هر یک از آنها شکاف‌های عمیق ایجاد کرده سپس آن را در ظرف مناسبی قرار داده و رویش شکر بپاشید. و آب را نیز افزوده و ظرف را با درپوش به مدت 30- 25 دقیقه با درجه حداکثر 900 وات یا 100% در دستگاه قرار دهید.
در این مدت یک بار چغندرها را زیر و رو کنید.

۲. بهتر است درپوش ظرف را کمی باز بگذارید تا مانع از سر رفتن آب آن شود. با توجه به نوع چغندر ممکن است زمان پخت آن کمی بیشتر شود.

نظر شما