خامس رودریگز پس از دو ماه غیبت به دلیل مصدومیت، امروز بازگشت باشکوهی به ترکیب رئال داشت و نقش مهمی در برتری 9 گله رئال مقابل گرانادا ایفا کرد.
به گزارش "ورزش سه"، خامس که در این بازی دو پاس گل زیبا به رونالدو و بنزما داد، در انتهای بازی به خبرنگاران گفت:
بازگشت به میادین
بسیار خوشحالم.در ابتدا کمی عصبی و هیجان زده بودم چرا که دو ماه بود از میادین به دور بودم اما به تدریج به فرم مطلوبم رسیدم. فکر می کنم نتیجه به دست آمده نیز کاملا عادلانه بود.
بهبودی مصدومیت
مصدومیت من نحوی بود که به من اجازه نمی داد برای روزها تمرینات پرفشار داشته باشم. تقریبا 50 روز برای بهبودی پایم زمان صرف شد.
دو پاس گل
از این مساله خوشحالم. همیشه دوست دارم به هم تیمی هایم کمک کنم. مهم کسب پیروزی بود و باید به همین روند ادامه دهیم.
کریستیانو
رونالدو عالی بود. او همیشه گل می زند.مودریچ و بنزما هم خوب بودند.
تشویق شدن در هنگام تعویض
مثل رویا بود زمانیکه همه ورزشگاه اسم مرا فریاد می زدند. امیدوارم بازهم بتوانم به همین خوبی بازی کنم و کمک خوبی برای تیم باشم. این پیروزی به ما اعتماد به نفس دوباره ای داد.