شناسهٔ خبر: 4365970 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

تظاهرات فلسطینیان غزه و کرانه باختری در اعلام همبستگی با اردوگاه «یرموک»

صدها فلسطینی ساکن نوار غزه و کرانه باختری در اعلام همبستگی با اهالی فلسطینی اردوگاه «یرموک» در سوریه که تحت اشغال گروه تروریستی داعش درآمده است، دست به تظاهرات و تجمع زدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، پس از اینکه گروهک داعش شنبه (دیروز) بر اردوگاه فلسطینی «یرموک» واقع در سوریه مسلط شد 300 فلسطینی در خانیونس غزه دیشب در اعلام همبستگی با اردوگاه مذکور دست به تظاهرات زدند.

بر اساس گزارش وبگاه خبری «24» امارات، «صلاح البردویل» از اعضای ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» در این تظاهرات از «آنروا» (آژانس کمک به فلسطین وابسته با سازمان ملل) خواست با اعمال فشار به محاصره اردوگاه یرموک با 18 هزار نفر جمعیت پایان داده شود. البردویل در ادامه جنایات داعش به اسم اسلام را محکوم کرد.

در همین راستا «صائب عریقات» عضو ارشد هیأت مذاکره کنندگان فلسطینی اعلام کرد اطلاعاتی از عملیات‌های ربایش، گردن زدن و کشتار جمعی در اردوگاه یرموک توسط تروریست‌های افراطی رسیده است.

فعالان فلسطینی در تجمع شنبه شب خود در رام‌الله خواستار دور نگهداشتن اردوگاه یرموک از درگیری‌های جاری در سوریه شدند.

داعش دیروز بر اردوگاه مذکور مسلط شد. رهبران حماس در پیام‌های جداگانه‌ای خواستار اقدامات فوری برای نجات اردوگاه مذکور شدند.

انتهای پیام/