شناسهٔ خبر: 43616721 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه آش حبوبات جوانه دار مقوی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه آش حبوبات جوانه دار را به شما عزیزان آموزش دهیم.

صاحب‌خبر -

 امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه آش حبوبات جوانه دار را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

جوی پوست‌کنده   یک پیمانه

عدس   ۳/۴ پیمانه

بلغور جو   ۱/۲ پیمانه

ماش  ۳/۴ پیمانه

برنج   ۱/۲ پیمانه

سبزی آش همراه با سیر   ۱/۵ پیمانه

نخود، لوبیا قرمز و لوبیا چیتی   از هرکدام ۱/۲ پیمانه

گوشت گوسفندی با قلم   ۲۵۰ گرم

پیاز داغ   ۱/۲ پیمانه

زردچوبه، نمک و فلفل   به میزان لازم

روغن، سیرداغ و نعنا داغ   به میزان لازم

طرز تهیه:

جوی پوست‌کنده، بلغور و برنج را از شب قبل خیسانده و جو را همراه حبوبات جوانه‌دار به غیر از ماش و عدس (نخود، لوبیا قرمز و لوبیاچیتی) با حرارت ملایم می‌پزیم تا جوانه‌ها آسیب نبینند، همزمان ماش، عدس، بلغورجو و برنج را نیز با هم می‌پزیم. در این مرحله حبوبات پخته شده و سبزی‌ها را مخلوط کرده و یک قاشق چایخوری زردچوبه، نمک و فلفل به آش افزوده و مقداری پیازداغ به آش می‌افزاییم آن‌گاه گوشت پخته شده را کوبیده و به آن‌ها اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا بپزد. سپس مقداری سیر و نعناداغ نیز در این مرحله اضافه می‌کنیم.

 

نکته: هنگامی که گوشت و آب آن را به آش اضافه می‌کنیم باید مواظب باشیم که آش ته نگیرد. ضمنا در غذا‌های حاوی جو بهتر است نمک در پایان غذا اضافه شود تا غذا ته نگیرد.

طرز تهیه حبوبات جوانه‌دار:

حبوبات را ۲۴ ساعت خیسانده و در این مدت آب حبوبات را پنج ساعت یک‌بار عوض می‌کنیم تا حبوبات بو نگیرد. بعد از ۲۴ ساعت حبوبات را میان پارچه‌ای نخی تمیز قرار داده و درون آب‌کش می‌گذاریم و روزی سه تا چهار سبد را زیر آب گرفته تا حبوبات خیس بمانند.

بعد از سه تا چهار روز حبوبات جوانه‌دار آماده می‌باشند.

نکته: ماش و عدس بعد از ده ساعت درون پارچه قرار می‌گیرند.

منبع: بیتوته

نظر شما