شناسهٔ خبر: 43556842 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: سرپوش | لینک خبر

حوزه بهداشت و رفاه

تعداد مرگ و میر بیماران کرونایی در ایران۱۲ درصد، تلفات کرونا در دنیا ۶.۵ درصد!

استاد رشته اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مقدار تلفات کرونا در کشور ایران را نسبت به تلفات جهان در دو هفته گذشته، بیشتر دانست.

صاحب‌خبر -

مسعود یونسیان، بیان کرد:از نظر تعداد مرگ و میر بیماران کرونایی در کشور، ۱۲ درصد تلفات مربوط به دو هفته گذشته است اما در جهان ۶.۵ درصد آمار مرگ و میر در این مدت اتفاق افتاده و نسبت تلفات ما به دنیا بیشتر است.

وی ادامه داد:در تعداد موارد بیماری رتبه ۱۳، مرگ و میر رتبه ۱۰ و در تست ابتلا به کرونا رتبه ۱۸ جهان را داریم اما از نظر نسبت تست به جمعیت رتبه ۱۱۸ دنیا را بخود اختصاص داده ایم که بسیار پایین تر از میانگین جهانی است.

یونسیان خاطرنشان کرد:نگران بیمارانی هستیم که سرپایی درمان و مرخص می شوند زیرا بیشترین انتشار ویروس در روزهای اول ابتلا اتفاق می افتد.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، افزود:از دلیل های بستری کردن بیماران، قطع زنجیره بیماری است و بر این اساس بیماران سرپایی را به جای فرستادن به منزل باید به نقاهتگاه ها بفرستیم.

یونسیان گفت:شیوع ویروس به رفتار جامعه بستگی دارد و اعمال قرنطینه ها باید همراه با حمایت مناسب از کسانی باشد که کسب و کار آنان تعطیل می شود.

وی ادامه داد:اگر از این افراد حمایت نکنیم نباید انتظار رعایت صد درصدی شیوه نامه های بهداشتی را داشته باشیم.

عضو کمیته علمی ستاد ملی کرونا عنوان کرد؛ماسک در حال حاضر واکسن است/انتشار ویروس در فضاهای بسته

عضو کمیته علمی ستاد ملی مبارزه با کرونا، از ماسک به عنوان واکسن حال حاضر مقابله با ویروس کووید ۱۹ نام برد.

همه گیری کرونا در جهان,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

رضا ملک زاده، با اشاره به روند رو به افزایش موارد ابتلا به کرونا در خانواده ها، به مهر، گفت: با توجه به در پیش بودن روزهای سرد سال، اگر نخواهیم پروتکل های بهداشتی را جدی بگیریم، باید منتظر افزایش تلفات کرونا در کشور بود.

وی، خطر انتشار ویروس در فضاهای بسته را گوشزد کرد و افزود: با سرد شدن هوا، در و پنجره ها بسته می ماند و همین مسئله می تواند به انتشار و انتقال ویروس در فضاهای بسته منجر شود.

ملک زاده ادامه داد: لازم است در محیط های سربسته حتما تهویه مناسب استفاده شود. ضمن اینکه باید پنجره ها را در زمان های مختلف باز نگه داشت تا به جایجایی هوای سالم محیط بسته کمک کند.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مبارزه با کرونا، با تاکید بر گسترش فعالیت مراکز ۱۶ ساعته برای خدمت به بیماران کرونایی، گفت: تسریع افراد مشکوک به کرونا به مراکز ۱۶ ساعته، می تواند از افزایش موارد ابتلا و انتقال ویروس به دیگران جلوگیری کند.

ملک زاده به افرادی که بیماری زمینه ای دارند، هشدار داد تا بیشتر مراقب سلامت خود باشند.

وی گفت: بیماران قلبی، دیابتی، سرطانی، دیالیزی و کسانی که فشارخون دارند و همچنین، افراد بالای ۶۵ سال، باید بیشتر از دیگران مراقب کرونا باشند. 

ملک زاده به افراد چاق و دچار اضافه وزن نیز هشدار داد تا نسبت به خطر ابتلا به کرونا، هوشیار باشند.

وی با عنوان این مطلب که زمان از نابودی این ویروس به طور دقیق مشخص نیست، گفت: آنچه مسلم است، اینکه حداقل تا یک سال آینده باید با این ویروس زندگی کنیم.

ملک زاده با اشاره به اینکه برای دسترسی به واکسن فعلا باید منتظر ماند، افزود: بهترین واکسن در حال حاضر، استفاده صحیح از ماسک است. این ماسک می تواند ما را تا حدود زیادی در مقابل این ویروس محافظت کند، به شرطی که همراه با ماسک، پروتکل های بهداشتی و فاصله اجتماعی را رعایت کنیم.

نظر شما