شناسهٔ خبر: 4343887 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: شانا | لینک خبر

نفتیها فردا رهسپارعربستان می‌شوند

اعضای تیم فوتبال نفت تهران برای رویارویی با الشباب عربستان فردا تهران را به مقصد ریاض ترک خواهند کرد.

صاحب‌خبر -
 به گزارش  خبرنگار شانا، رحیم ایرانیان سرپرست تیم فوتبال نفت تهران درباره رفتن این تیم به عربستان گفت :اعضای تیم فوتبال نفت تهران برای برگزاری دیدار برگشت مقابل الشباب عربستان فردا راهی این کشور خواهند شد تا چهارمین دیدار خود را در لیگ قهرمانان آسیا برگزار کنند.

بر این اساس نفتیها فردا ظهر تهران را به مقصد دوبی ترک خواهند کرد و پس از 4 ساعت که در فرودگاه این شهر می‌مانند از طریق دوبی راهی ریاض خواهند شد و طبق برنامه روز سه‌شنبه در شهر ریاض به مصاف الشباب عربستان خواهند رفت.

همچنین طبق برنامه باشگاه نفت ،اعضای این تیم روز چهارشنبه با یک پرواز ریاض را به سمت مکه مکرمه ترک می‌کنند تا به زیارت خانه خدا بروند وسپس پنجشنبه شب راهی تهران خواهند شد.