به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در جریان دویست چهل و سومین جلسه شورای شهر تهران و با مخالفت اعضای شورای شهر تهران با درخواست حناچی شهردار تهران مبنی بر استرداد لایحه ساختار شهرداری تهران؛ کلیات این لایحه برای بررسی در دستور کار اعضای شورای شهر تهران قرار گرفت.
در ادامه تعدادی از اعضای شورای شهر تهران از جمله فراهانی و میرلوحی به عنوان موافقین این لایحه و حجت نظری و علی اعطا به عنوان مخالفان این لایحه اظهاراتی را مطرح کردند.
میرلوحی به عنوان یکی از موافقین لایحه اظهار کرد: در زمان فعلی باید لایحه اشاره شده مورد بررسی و تصویب قرار گیرد.
وی با بیان اینکه نیمی از مصوبات شورای شهر تهران به صورت طرح مورد بررسی و تصویب قرار گرفته است گفت: در این دوره از مدیریت شهری شهرداری لایحه کمتری را به شورا ارائه کرده است. ضمن اینکه در دوره قبل بسیاری از مصوبات شورا اجرا نمیشد اما در این دوره ما طرح "الزام شهرداری تهران به انجام مصوبات" را به تصویب رساندیم تا به قول معروف شهرداری را هل داده تا در مسیر قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه در ارتباط با نحوه مقابله و کنترل و همچنین درمان ویروس کرونا باید از حیدرآباد هند یاد بگیریم گفت: بنده به عنوان نماینده مردم تهران در شورای شهر تهران موافق تصویب کلیات لایحه اشاره شده هستم و به عنوان یکی از نمایندگان مردم این سوال مطرح می شود که کدامیک از اقدامات شهرداری به صورت سیستمی و مدرن انجام می شود؟
میرلوحی گفت: شورای شهر تهران در این دوره تصمیمات شجاعانهای گرفته است و تصویب این لایحه میتواند به ارائه خدمات از سوی شهرداری کمک کند و البته این کار، کار جدیدی نیست و 20 سال است که دوستان ما میگفتند باید انجام شود اما هرگاه این موضوع به تأخیر افتاده است و ما نباید در این دوره مجددا این کار را انجام بدهیم.
عضو شورای شهر تهران با انتقاد از اینکه نخبگان و متخصصین در شهرداری تهران جایی ندارند گفت: در سال پایانی دوره قبل بدون داشتن مدرک در شهرداری تهران جذب شدند.
به گزارش تسنیم، محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران نیز در جمعبندی لایحه اصلاح ساختار شهرداری تهران گفت: شهرداری تهران مانند یک درخت صد ساله است که وظایف آن زیاد شده و شاخ و برگ زیادی دارد و هیچ وقت برای هرس آن کاری انجام نشده است و حالا شهرداری 61 هزار نفر نیرو دارد. 50 هزار نیروی برونسپاری نیز دارد و اگر درخت را هرس نکنیم دیگر محصولی نمیدهد و هزاران ایراد پیدا می کند. از نظر سیستماتیک شهرداری تهران با این حجم پرسنل، بدهی و هزینه، مردم را راضی نمیکند و نیاز به هرس دارد.
رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: دلم می خواهد این هرس انجام شود اما احساس میکنم که هنوز این شرایط ایجاد نشده و هرس از بالا نیست بلکه از لایه میانی انجام می شود.
به گزارش تسنیم، حسن رسولی دیگر عضو شورای شهر تهران نیز با اشاره به اینکه ما در سال دوم شورای شهر تهران در کمیسیون پیشنهاد اصلاح لایحه ساختاری را دادیم گفت: آن زمان آماده نشد اما هم اکنون نیز زمان خوبی است و باید این کار انجام شود و اتفاقا ساختار شهرداری تهران از بالا هرس می شود و این اتفاق باعث کاهش یک سوم سطح معاونتها خواهد شد و 9 معاونت به 6 معاونت کاهش پیدا می کند.
وی گفت: در حالی در سال پایانی دوره پنجم فعالیت شورای شهر قرار داریم که این اتفاق میتواند به آینده شهرداری نیز کمک کند و این در حالیست که 42 سال از فعالیت شهرداری تهران گذشته است اما یک دلار سرمایه خارجی جذب نکردهایم.
به گزارش تسنیم، در ادامه کلیات لایحه اصلاح ساختار شهرداری تهران به رأی گذاشته شد که در نهایت اعضای شورای شهر تهران با 11 رأی مخالف به این لایحه رای دادند.
انتهای پیام/
∎