به گزارش مهر، پیام طبرسی، درباره تفاوت های بین علائم آنفلوانزا و کووید ۱۹، گفت:علائمی همچون تب و بدن درد در آنفلوانزا حاد شروع می شود، اما در کووید ۱۹ پیدایش این علایم معمولاً به تدریج است.
وی خاطر نشان کرد :در کرونا امکان دارد همه مبتلایان در ابتدا تب نداشته باشند، اما از بین رفتن حس بویایی و چشایی یکی از مشخصه های ابتلا به کووید ۱۹ است.
طبرسی با بیان اینکه در آنفلوانزا معمولاً حس بویایی و چشایی از بین نمی رود، افزود:بیشتر علائم آنفلوآنزا در هفته اول رخ می دهد، در حالیکه در کرونا بیشتر عوارض در هفته دوم آغاز می شود.
او باقی علائم آنفلوآنزا و کووید ۱۹ را مشابه یکدیگر بیان کرد و خاطرنشان کرد:در حال حاضر بیشتر علائمی که در بین بیماران مشاهده می شود مربوط به کووید ۱۹ است، زیرا آنفلوانزا هنوز شیوع نیافته است.
۵۰ درصد مرگ های کرونایی کشور در تهران اتفاق می افتد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، خاطرنشان کرد:نیمی از آمار مرگ و میر بیماران کرونایی کشور مربوط به استان تهران است.
به گزارش خبرگزاری مهر، جلیل کوهپایه زاده، در بازدید تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از بیمارستان حضرت رسول اکرم( ص)، با اشاره رعایت نشدن پروتکل های بهداشتی در جامعه و لزوم اعمال تنبیهات بازدارنده، افزود:در حال حاضر مهم ترین موضوع، کاهش بیماران ورودی به مراکز درمانی است.
وی ادامه داد :نیمی از آمار مرگ و میر بیماران کرونایی کشور مربوط به استان تهران است که علت آن، متناسب نبودن توسعه زیرساخت ها و امکانات بهداشتی و درمانی در مقایسه با گسترش شهر ها و افزایش جمعیت استان در سال های اخیر است.
کوهپایه زاده تصریح کرد :هم اکنون در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران، بر اساس نیاز، تعداد زیادی طرح توسعه ای، از جمله ۲۷۰ مرکز بهداشتی و خانه بهداشت را در دست ساخت داریم که کمتر از ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی در ادامه خواهان توجه ویژه مجلس شورای اسلامی به بودجه بخش درمان و ارز مخصوص به واردات دارو و امکانات پزشکی شد، تا لطمه ای به خدمات درمانی بیماران و کیفیت آموزش دانشجویان رشته های پزشکی وارد نشود.
∎
نظر شما