شناسهٔ خبر: 4325853 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: نود | لینک خبر

سه غائب تيم فوتبال استقلال خوزستان مقابل تراکتورسازي

مدير رسانه اي تيم فوتبال استقلال خوزستان گفت: در ديدار با تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز درجريان هفته بيست وچهارم ليگ برتر باشگاه هاي ايران سه بازيکن غايب داريم.

صاحب‌خبر -

ديدار تيم هاي فوتبال استقلال خوزستان و تراکتورسازي تبريز روزجمعه ( چهاردهم ) فروردين در اين شهر برگزار مي شود.

يعقوب پيري در گفت و گو با ايرنا اظهار کرد: ميثم مجيدي و مجيد حيدري به علت محروميت و ايمان باصفا به دليل مصدوميت در اين بازي شرکت نخواهند داشت.

وي اضافه کرد: براي اين مسابقه که هدفمان کسب امتياز است تمرينات خوبي با توجه به شناخت از حريف انجام داده ايم.

پيري، وضعيت آمادگي و روحي بازيکنان تيم فوتبال استقلال خوزستان را مطلوب توصيف کرد و گفت: از آنجا که نيازمند بهبود وضع خود در جدول هستيم؛ همه تلاش خود را به کار خواهيم گرفت تا در اين مسابقه ميزبان را متوقف کنيم.

تيم فوتبال استقلال خوزستان که در بازي رفت موفق شده بود در اهواز تيم تراکتورسازي تبريز را با نتيجه دو بر دو متوقف کند، تا پايان هفته بيست و سوم اين رقابتها با 23 امتياز در مکان دوازدهم جدول قرار دارد.