شناسهٔ خبر: 4320590 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

گزارش فارس از رایزنی‌های هسته‌ای در لوزان

نشست ظریف و کری، معاونان و فریدون همچنان ادامه دارد/صالحی و مونیز و کارشناسان هم در حال رایزنی هستند

نشست وزرای خارجه ایران و آمریکا به همراه معاونانشان و با حضور حسین فریدون و همچنین رایزنی صالحی و مونیز و کارشناسان 2 کشور همچنان در جریان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به لوزان، امروز (پنجشنبه) و در نهمین روز رایزنی‌های هسته‌ای در لوزان سوئیس، نشست وزرای خارجه ایران و آمریکا به همراه معاونانشان و با حضور حسین فریدون و همچنین رایزنی صالحی و مونیز و کارشناسان همچنان در جریان است.

دور جدید رایزنی‌های هسته‌ای از چهارشنبه شب پنجم فروردین ماه در شهر لوزان سوئیس در جریان است و در آخرین ساعات امشب نیز لوران فابیوس وزیر خارجه فرانسه برای دومین بار به این شهر بازگشت.

آنگونه که پیش از این سید عباس عراقچی معاون وزیر خارجه ایران عنوان کرده بود در صورت دستیابی به راه‌حل برای دو سه موضوع مورد اختلاف در نهایت طرفین یک بیانیه مطبوعاتی مشترک صادر می‌کنند که البته پیوستی هم ندارد.

از سوی دیگر محمدجواد ظریف وزیر خارجه نیز چهارشنبه شب در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مذاکرات هنوز ادامه دارد و پیشرفت مذاکرات بستگی به اراده سیاسی دارد، گفت: اراده سیاسی طرف مقابل همیشه مشکل داشته است.

وی تصریح کرد که نتیجه اجلاس بیشتر از یک بیانیه نخواهد بود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: