شناسهٔ خبر: 4316675 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

معاون هلال احمر مازندران:

چهاردهمین همایش منطقه ای «جوان امروز، امید فردا» در طبس برگزار شد

خبرگزاری تسنیم: چهاردهمین همایش منطقه ای «جوان امروز، امید فردا» با حضور نخبگان و اعضاء کتابخانه حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) طبس که در سال گذشته به دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی راه یافته اند در تالار همایش های میقات الرضا(ع) برگزارشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مدیرعامل موسسه آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) و زیارتگاه شهید مدرس(ره) صبح امروز در این همایش با تبریک سال نواظهار داشت علم و ایمان لازمه سعادت انسان است و ما مسلمانان بایستی با استفاده از علم خود در راستای معرفی و ترویج بیشتر فرهنگ غنی اسلام تلاش  کنیم.

حمزه سپهریان گفت: خدمات ارزنده آستان قدس رضوی تحت مدیریت توانمند و موفق اسلامی حضرت آیت الله واعظ طبسی در زمینه های فرهنگی، علمی، آموزشی، پژوهشی، پزشکی، اقتصادی و ... و تاسیس مراکز متعدد کتابخانه ای، آموزشی و دانشگاهی علاوه بر اینکه در رشد علمی کشور، خدمت به جامعه و پشتیبانی از نخبگان نقش بسزایی داشته سبب شده که از اقصی نقاط دنیا به این نهاد مقدس مراجعه و از فعالیت های این مجموعه الگوبرداری کنند.

وی به ارائه گزارشی مختصر از خدمات کتابخانه های موسسه و توفیقات کسب شده در کنکور سراسری سال گذشته توسط اعضاء کتابخانه حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) طبس پرداخت و آمادگی موسسه را برای رفع نیازهای اطلاعاتی دانش پژوهان اعلام کرد.

یکی از اساتید حوزه و دانشگاه نیز در این همایش از برگزاری این حرکت ارزشمند تقدیر کرد و اظهار داشت: بشریت با علم خود مرزها را فتح کرده و دین مبین اسلام معتقد است برای حرکت در زندگی و رسیدن به خوشبختی به علم و تجربه و وحی نیازست و خداوند متعال برای هدایت بشر دو حجت درونی و بیرونی قرار داده که حجت درونی عقل و حجت بیرونی وحی است و برای رسیدن انسان به کمال دو بال و مکمل یکدیگرند.

حجت الاسلام و المسلمین روشن ضمیر با ارائه توصیه هایی از قبیل تقوا، کار کردن برای علوم دین، مجهز شدن به دو سلاح ایمان و علم در مقابل جنگ نرم دشمن حاضرین را به فیض رساند.

همسرایی گروه سرود آستان مبارک، پخش سخنان مقام معظم رهبری و تجلیل از 17 نفر اعضای کتابخانه حائز رتبه زیر 1000 منطقه در کنکور سراسری سال 1393 از جمله سایر برنامه ها بود.

این همایش علمی در راستای تجلیل و تکریم از نخبگان و اعضاء موفق و با حضور امام جمعه، سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه، بخشدار مرکزی، معاونت مدیرکل و مدیریت آموزش و پرورش، اعضاء شورای اسلامی، مدیرعامل موسسه، جمعی از مسئولان فرهنگی و اجرایی شهرستان، خدام و راهنمایان زائر آستان مبارک برگزار شد.

انتهای پیام/ ب