شفقنا (پایگاه بین المللی همکاری های خبری شیعه) - حملات عربستان سعودی به یمن در هفتمین روز همچنان ادامه دارد.بامداد پنجشنبه هفته گذشته سفیر عربستان در آمریکا از آغاز عملیات «طوفان قاطع» برای تجاوز نظامی به حریم یمن خبر داد و اعلام کرد که این عملیات بامداد پنجشنبه ساعت 24 به وقت عربستان سعودی با دستور ملک سلمان شاه این کشور آغاز شده است.
10 کشور در این تجاوز نظامی مشارکت دارند که شامل اعضای شورای همکاری خلیج فارس به جز کشور عمان، به علاوه ترکیه، اردن، مصر و سودان است.
به گزارش شفقنا از منابع مختلف خبری آخرین وجدیدترین خبرهای حمله عربستان سعودی وحامیان این کشور درپی می آید:
در این رابطه بیشتر بخوانید: http://www.tabnak.ir/fa/news/486960/%DB%B6%DB%B2-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9-%DB%8C%D9%85%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%D9%85%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D8%B1%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%D9%86%D8%AF www.tabnak.ir
حمله عربستان به بیمارستانی در صنعا شماری کشته و زخمی برجای گذاشت
حمله هوایی یک جنگنده عربستان سعودی به بیمارستان دانشگاه علوم و فن آوری در صنعا پایتخت یمن، شماری کشته و زخمی بر جای گذاشت.
شبکه خبری المیادین آورد: در پی این حمله، پدافند هوایی یمن به مقابله با آن پرداخت.
جزئیات بیشتری در باره این حمله گزارش نشده است.
تداوم تجاوز نظامی علیه یمن برای هفتمین روز متوالی
جنگنده های سعودی برای هفتمین روز به تجاوزگری نظامی خود علیه مناطق مختلف یمن ادامه داده و شمار دیگری از شهروندان یمنی را شهید یا زخمی کردند.
جنگنده های سعودی در تجاوزگری خود به یمن تاسیسات حیاتی و مناطق مسکونی در شهر صنعا پایتخت و استان های صعده، الحدیده، تعز، حجه و مارب را بمباران کردند که به شهید و زخمی شدن شماری از مردم منجر شد.
دفتر وزارت بهداشت در استان الحدیده اعلام کرد که دولت سعودی در تازه ترین جنایت خود 29 نفر را در جریان بمباران یک کارخانه فرآورده های لبنی و مواد غذایی در این استان شهید یا زخمی شدند.
جنگنده های سعودی همچنین بندر میدی در استان حجه را هدف قرار داده که به شهید شدن شش نفر و زخمی شدن چهار نفر دیگر منجر شد.
در منطقه یریم در استان "اب" نیز جنگنده های متجاوز یک پایانه پخش فرآورده های نفتی را هدف قرار دادند.
برخی منابع در وزارت دفاع یمن نیز از استفاده ارتش سعودی از سلاح های ممنوع شده در سطح بین المللی علیه ملت یمن خبر دادند.
متجاوزان به یمن از بمب های خوشه ای استفاده می کنند
سازمان دیده بان حقوق بشر سازمان ملل از استفاده عربستان و کشورهای همپیمان آن از بمب های خوشه ای در تجاوز هوایی به یمن خبر داد.
سازمان دیده بان حقوق بشر سازمان ملل در گزارشی اعلام کرد که عربستان و کشورهای همپیمان آن در تجاوز هوایی به یمن از بمب های خوشه ای استفاده کرده اند.
این گزارش افزود: جنگنده های سعودی مناطق مسکونی را در شهر "صنعا" پایتخت یمن بمباران کردند که به قربانی شدن 23 غیر نظامی از جمله کودکان و تخریب 14 منزل در منطقه بنی حوات منجر شد.
در این گزارش اقدام عربستان در استفاده مجدد از سلاح های ممنوعه شده در سطح بین المللی در تجاوزگری بی وقفه به یمن ابراز نگرانی کرد.
این گزارش به وجود ادله ای درخصوص استفاده عربستان از بمب های خوشه ای در حملات هوایی خود به یمن اشاره کرد و جو استورک معاون مدیر اجرایی بخش خاورمیانه و شمال آفریقای سازمان دیده بان حقوق بشر گفت: نیروهای سعودی باید علنا مخالف خود با استفاده از بمب های خوشه ای را اعلام و درک کنند که استفاده از آنها تاثیر ویرانگری بر غیرنظامیان دارد.
جنگنده مهاجم عربستان سعودی را سرنگون شد
از سوی دیگر منابع خبری عربی و غربی در چند روز گذشته از سرنگونی چندین فروند جنگنده و یک هواپیمای شناسایی در یمن خبر دادند.
یک شبکه تلویزیونی فرانسه روز چهارشنبه اعلام کرد: پدافند هوایی یمن در شهر «تعز» در مرکز این کشور یک فروند جنگنده مهاجم عربستان سعودی را سرنگون کرد.
شبکه تلویزیونی فرانس 24 به جزییات بیشتری از این خبر اشاره نکرد.
عربستان سعودی به همراه برخی کشورهای همپیمان خود از حدود یک هفته پیش حملات هوایی گسترده ای را علیه یمن آغاز کرد. این کشور یک روز پس از حملات هوایی خود به یمن اعلام کرد پدافند هوایی یمن را نابود کرده و کنترل حریم هوایی یمن را به دست گرفته و بر آسمان یمن تسلط کامل دارد.
از سوی دیگر منابع خبری عربی و غربی در چند روز گذشته از سرنگونی چندین فروند جنگنده و یک هواپیمای شناسایی در یمن خبر دادند.
منابع یمنی نیز پیش از این از سرنگونی چندین فروند جنگنده متجاوز خبر دادند و در یک مورد اسارت یک خلبان سودانی را رسانه ای کردند.
نیروهای آمریکایی نیز چند روز پیش از نجات دو خلبان اف -15 عربستانی خبر دادند.
عربستان سعودی علت سرنگونی این جنگنده پیشرفته را ایراد فنی در هواپیما اعلام کرد.
یونیسف اعلام کرد:92 کودک تاکنون کشته وزخمی شدند
صندوق حمایت از کودکان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد که از ابتدای تجاوز عربستان به یمن از یک هفته پیش تاکنون، دستکم 62 کودک جان باخته و 30 نفر دیگر زخمی شدند.
جولیان هارنیس نماینده صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد در یمن (یونیسف) از جامعه بین الملل خواست تا هر چه سریعتر برای حمایت از کودکان یمنی وارد عمل شود.
وی از طرفهای درگیر در یمن نیز خواست تا تمام تلاش خود را برای حمایت از کودکان بکار گیرند.
سازمان یونیسف تاکید کرد: درگیریها به برخی مراکز خدمات بهداشتی و نیز نظام آموزشی آسیب های فراوانی وارد کرد. سازمان یونیسف همچنین به نبود امنیت غذایی و سوء تغذیه به عنوان دو مشکل اساسی برای کودکان اشاره کرد.
گفتنی است که بیمارستانها و مراکز بهداشتی صنعا و دیگر استانهای کشور به سبب تجاوزگری نظامی مستمر عربستان به مناطق مسکونی شاهد نوعی آماده باش هستند؛ این حملات روزانه صدها قربانی اغلب از زنان و کودکان و بزرگسالان را راهی این مراکز پزشکی در پایتخت و دیگر مناطق کشور می کنند.
محمد حسنين هيكل :تصمیم برای تجاوز نظامی به یمن از قبل گرفته شده بود
" محمد حسنين هيكل" نویسنده و تحلیلگر مشهور جهان عرب فاش کرد که تصمیم برای تجاوز نظامی به یمن قبل از نشست اخیر سران عرب در شرم الشیخ مصر، اتخاذ شده بود.
" محمد حسنین هيكل" ضمن اعلام مخالفت با تجاوز نظامی کنونی به یمن به سرکردگی آمریکا و عربستان و 9 کشورعربی از جمله مصر، از این عملیات نظامی به شدت انتقاد کرد و گفت: تصمیم عربستان به این حمله، قبل از برگزاری نشست سران عرب در شرم الشیخ اتخاذ شده بود.
این تاریخدان و تحلیلگر معروف مصری گفت: آغاز حمله به یمن قبل از برگزاری نشست سران عرب بدین معنا است که 10 کشور عربی اعلام کردند نمی توانند منتظر برگزاری این نشست باشند؛ و این اقدام را در قالب اراده واحد عربی ارزیابی کردند.
علیرغم اینکه آمریکا هرنوع مشارکت در عملیات نظامی علیه یمن را تکذیب کرده است، " محمد حسنين هيكل " تاکید کرد که جنگنده های آمریکایی آشکارا در این جنگ شرکت دارند.
هیکل تصریح کرد: با اجرای تصمیم اقدام نظامی در یمن با مشارکت 10 کشور عرب، وضعیتی فوق العاده به وجود آمد.
وی افزود: این اقدامِ استثنایی و فوق القاده، پیش از همه تدابیر و اقدامات از جمله نشست سران عرب در شرم الشیخ صورت گرفت. انتظار می رفت که دخالت نظامی در یمن پس از برگزاری این نشست و تصمیم گیری درباره آن انجام شود؛ بویژه که تشکیل نیروی مشترک عربی یکی از مهم ترین بندهای برنامه کاری نشست بود.
هیکل در گفتگویی با مجله" السياسة الدولية" که قرار است ماه آوریل منتشر شود، تاکید کرد: قضایای عربی از دست صاحبان آنان خارج شده و به دست قدرت های منطقه ای و بین المللی افتاده است.
وی هشدار داد: درگیری در سوریه، عراق ، لیبی و یمن ممکن است تا بی نهایت به طول بیانجامد زیرا برخی طرف ها هستند که اوضاع را به این سمت سوق می دهند.
هیکل در گفتگو با مجله "السیاسة الدولیة"، از نبود استراتژی مشخص در زمینه مبارزه با تروریسم و دستپاچگی در اداره جنگ با سازمان های تروریستی و درصدر آن داعش سخن گفت.
وی با بررسی ابعاد اختلافات میان مصر و ایران و وضعیت فعلی روابط میان دو کشور گفت: برخی از علل شخصیِ بر علل سیاسی پیشی گرفته است و این مساله به مانع تراشی در تلاش هایی منجر شده است که برای عادی شدن روابط دو طرف صورت می گیرد.
هیکل خاطرنشان کرد: مصر می تواند با در پیش گرفتن اصلی منسجم و مقتدر در داخل، نقش فعالتری در منطقه و جهان ایفا کند و جایگاه این کشور اقتضا می کند که این نقش را ایفا کند و همراه با آن دخالت هایی را انجام دهد و درغیراین صورت، طرف های دیگر در امور مصر دخالت خواهند کرد.
سازمان ملل اعلام کرد: نقض قوانین بین المللی در حمله عربستان به اردوگاه آوارگان یمن
سازمان ملل متحد روز سه شنبه حمله هوایی منجر به کشته شدن دست کم 40 نفر در یک اردوگاه آوارگان در شمال یمن را نقض قوانین بین المللی دانست و تأکید کرد که مسببان این حمله باید پاسخگو باشند.
به گفته امدادگران سازمان های نوعدوست، اردوگاه مرزق وافع در نزدیکی منطقه حرض روز دوشنبه هدف حمله هوایی قرار گرفت. سازمان بین المللی مهاجرت گفته است که در این حمله حدود 200 نفر نیز زخمی شده اند که حال دهها نفر از آنها وخیم گزارش شده است.
فرحان حق سخنگوی سازمان ملل گفت: ما هنوز مشخص نساخته ایم که چه کسی مسبب این حمله بود. هر نیرویی که آنها را هدف قرار داده باشد، قوانین بین المللی را نقض کرده و باید برای این کار خود پاسخگو باشد و در نهایت چنین حملاتی باید متوقف شود.
این در حالی است که عربستان سعودی رهبری ائتلافی را برای حملات هوایی به یمن به عهده گرفته است. هدف از این حملات، مبارزه با جنبش مردمی انصارالله ذکر شده اما برخلاف این ادعا، اکثر قربانیان حملات، غیر نظامی هستند.
یک سخنگوی نظامی سعودی روز دوشنبه از بیم محکومیت بین المللی این حملات گفته بود که این پادشاهی خواستار شفاف سازی در مورد حادثه اردوگاه مرزق شده است.
مرزق در استان شمال حجه در نزدیکی مرز عربستان قرار دارد که در آن هزاران آواره یمنی در طول یک دهه جنگ در این کشور در چادر زندگی می کنند.
حق گفت: سازمان ملل اکنون کارکنان باقیمانده اش را از یمن خارج کرده و تنها چندین کارمند محلی اش را در این کشور برای تداوم فعالیت این نهاد جهانی نگهداشته است. حدود یکصد نفر از کارکنان سازمان ملل در یمن مستقر بودند.
سخنگوی سازمان ملل در واکنش به درخواست مداخله زمینی اعراب در یمن گفت: تشدید بیشتر این مناقشه، مایه نگرانی ما خواهد شد.
هزاران تبعه کشورهای جنوب شرق آسیا گرفتار حملات جنگنده های عربستان سعودی
حملات جنگنده های عربستان سعودی با حمایت آمریکا به مردم یمن باعث شد هزاران تبعه کشورهای جنوب شرق آسیا از جمله مالزی، فیلیپین و اندونزی در یمن گیر افتاده و نتوانند از راه هوایی خاک این کشور را ترک کنند.
جنگنده های عربستان سعودی با مشارکت 10 کشور از جمله پنج کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس (به استثنای عمان) و حمایت آمریکا، از پنجشنبه گذشته در تجاوز به یمن، حملات خود به مناطق مختلف این کشور بویژه شهر صنعا را آغاز کردند و این تجاوز باعث شد هزاران تبعه کشورهای جنوب شرق آسیا در یمن غافلگیر شوند.
عنیفه امان، وزیر امور خارجه مالزی روز چهارشنبه گفت که امکان انتقال شهروندان این کشور از طریق مسیر هوایی در حال حاضر وجود ندارد و تلاش ها برای خروج آنها از راه زمینی در حال بررسی است.
بیش از 600 نفر از شهروندان مالزی در یمن زندگی می کنند که تاکنون 264 نفر از آنها برای ترک خاک یمن و بازگشت به مالزی در سفارت مالزی در صنعا ثبت نام کرده اند.
مقامات شورای امنیت ملی مالزی اکنون در عربستان سعودی به سر می برند و از سویی با مقامات یمنی نیز همکاری می کنند تا بتوانند زمینه خروج شهروندان مالزی را فراهم کنند.
وزارت امور خارجه فیلیپین نیز اعلام کرد که همه پروازهای خارجی یمن لغو شده و خروج شهروندان فیلیپینی از خاک یمن نیازمند کمک های دولتی است.
براساس بیانیه وزارت امور خارجه فیلیپین، دولت این کشور آماده بازگرداندن احتمالی فیلیپینی ها پس از جنگ در است.
فیلیپین از ماه فوریه سفر کارگران این کشور به یمن را در پی افزایش تنش ها در این کشور ممنوع کرده بود.
فیلیپین در سال 2013 میلادی نیز پس از عملیات تروریستی القاعده در یمن که براثر آن بیش از 50 نفر از جمله هفت فیلیپینی کشته شدند، سفر اتباع این کشور به یمن را ممنوع کرد.
حدود 10 میلیون فیلیپینی در خارج از این کشور و به طور عمده در خاورمیانه کار می کنند و براساس آمار بیش از دو هزار نفر از آن ها در یمن فعالیت دارند.
رسانه های اندونزی نیز روز چهارشنبه اعلام کردند که تجاوز هوایی عربستان سعودی به خاک یمن جان بیش از یکهزار و 800 شهروند این کشور در یمن را به خطر انداخته است.
تارنمای خبری تمپور نوشت که سفارت اندونزی در یمن آمادگی خود را برای خروج شهروندان این کشور از یمن اعلام کرد، اما نبود امنیت و تجاوز هوایی عربستان امکان بازگردان شهروندان اندونزیایی را با مشکل مواجه کرده است.
واجد فائوز، سفیر اندونزی در یمن اعلام کرد که شرایط در صنعا به طور غیرقابل باوری ناپایدار است و تلاش ها برای بازگردان شهروندان این کشور به دلیل نبود پروازهای تجاری به دلیل آسیب هایی که به فرودگاه صنعا وارد شده است، امکان ندارد.
وی با اظهار امیدواری در مورد بازسازی فوری فرودگاه صنعا، اعلام کرد که هم اکنون تلاش برای بازگردان شهروندان اندونزی از طریق مسیر آبی بندر حدیده یمن به بندر جیزان در عربستان در حال انجام است.
معاون وزیر امورخارجه ایران در دیداردبیرکل سازمان ملل:سازمان ملل برای توقف فوری اقدام نظامی علیه یمن اقدام کند
معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه ایران در دیدار با دبیرکل سازمان ملل خواست که این سازمان از ظرفیت ها و امکانات خود برای توقف فوری هرگونه اقدام نظامی علیه یمن استفاده کند.
حسین امیرعبداللهیان در حاشیه کنفرانس بین المللی کمک به آوارگان سوریه در کویت با بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد دیدار و درمورد آخرین تحولات مبارزه با تروریسم در عراق ، وضعیت سوریه و بحران یمن گفت و گو کرد.
معاون وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار به تحولات اخیر در یمن و عملیات هوایی نظامی خارجی علیه این کشور اشاره کرد .
وی نقش سازمان ملل را در جلوگیری از جنگی همه جانبه بین دو کشور بسیار مهم خواند و از اتخاذ تصمیمات یک جانبه علیه کشور یمن ابراز تعجب کرد.
معاون وزیر امور خارجه کشورمان با بیان این که استمرار عملیات نظامی علیه یمن تبعات خطرناکی برای کشورهای منطقه دارد از دبیرکل سازمان ملل خواست از ظرفیت ها و امکانات خود برای توقف فوری هر گونه اقدام نظامی علیه یمن استفاده کند.
امیرعبداللهیان افزود: نباید اجازه داد که با تداوم حملات ، آتش جنگ شعله ورتر شود و امنیت جمعی منطقه به مخاطره افتد.
معاون عربی و آفریقای وزیر امورخارجه نتیجه جنگ فعلی علیه یمن را ، افزایش فزاینده موج جدید تروریسم و افراط گرایی در منطقه و جهان دانست.
وی به محاصره هوایی و دریایی یمن و نیاز شدید مردم این کشور به کمک های دارویی و غذایی اشاره کرد و گفت: محاصره غذایی و دارویی مردم یمن در نتیجه حملات نظامی محکوم است.
امیرعبداللهیان ادامه داد: راهکار نظامی در یمن محکوم به شکست است و گفت و گوی ملی و عدم مداخله خارجی تنها راهکار سیاسی موجود است .
مردم تونس تجاوز نظامي عربستان به یمن را محکوم کردند
مردم و فعالان سياسي تونسی با تجمع مقابل سفارت عربستان در تونس، تجاوز نظامي اين كشور و همپيمانانش علیه يمن را محكوم كردند.
شركت كنندگان در اين تجمع با سردادن شعارهايي، نقش عربستان سعودي در حمايت از تروريسم در سوريه و عراق و عمليات نظامي این کشور را كه وحدت و حاکمیت ارضی يمن را نقض می کند، محكوم كردند.
تجمع کنندگان مخالفت خود را با هرگونه تلاش برای ضربه زدن به حاكميت ملی يمن اعلام كردند. آنها همچنین شركت 10 كشور در ائتلاف نظامي عليه يك كشور عربيِ مسلمان را با ادعاي حمايت از مشروعيت و در مقابل عدم اتخاذ هيچ گونه موضع جدي در برابر سياست هاي دشمن صهيونيستی علیه فلسطینیان در سرزمین اشغالی را محكوم كردند.
ارتش سعودی با همدستی 10 کشور و پشتیبانی آمریکا از هفت روز پیش تجاوز نظامی علیه مردم یمن را آغاز کرد که در جریان آن دهها نفر از جمله زنان و کودکان شهید و صدها نفر دیگر زخمی شدند.
سازمان دیده بان حقوق بشرشیعه: سازمان ملل باید مسوولیت متوقف کردن هجوم علیه یمن را به قبول کند
سازمان دیده بان حقوق بشر شیعه ضمن بیان محکومیت شدید هجوم دولت سعودی و کشورهای عضو ائتلاف علیه شیعه یمن ، تاکید کرد: چیزی که درحال حاضر در این کشور روی می دهد، نوعی استفاده از زور برای تسلط بر جامعه دیگر است .
به گزارش شفقنا به نقل از پایگاه رسمی دیده بان حقوق بشر شیعه « shiarightswatch»، در بیانیه ای از سازمان ملل خواسته شد تا به مسوولیت قانونی و انسانی خود در پایان دادن به جنگ علیه یمن عمل کند و تعرض های صورت گرفته از سوی دولت آل سعود را محکوم نماید.
سازمان در بیانیه منتشر شده بر روی پایگاه رسمی خود ، بیان کرد: عربستان برای شرعی نشان دادن تعرض خود از توافق نامه ها و اسناد بین المللی سوء استفاده کرد و آن ها را به نفع خود تفسیر نمود ، در حالی که تعرض هایی این چنین از سوی جوامع استبدادی ، جامعه بین المللی را به نوعی جنگل تبدیل می کند که گروه قوی تر در آن برنده است.
سازمان بین المللی شیعی در پایان کشورهای مهاجم را مسوول کشته شدن بی گناهان و وارد کردن ضررهای مادی معرفی کرد و تاکید نمود: جوامع مهاجم را به دلیل شرکت در جرایم جنگی در دادگاه ها تعقیب خواهد کرد.
ونزوئلا سفیر عربستان را اخراج کرد
پایگاه خبری 'لحج نیوز' اعلام کرد ونزوئلا در اعتراض به تجاوز نظامی عربستان به یمن، سفیر آن کشور را از کاراکاس اخراج کرد.
روز نو : پایگاه خبری 'لحج نیوز' اعلام کرد ونزوئلا در اعتراض به تجاوز نظامی عربستان به یمن، سفیر آن کشور را از کاراکاس اخراج کرد.
ونزوئلا در اعتراض به تجاوز نظامی عربستان به یمن، سفیر آن کشور را از کاراکاس اخراج کرد.
این پایگاه خبری جزییات بیشتری در این باره منتشر نکرده است.
خبرگزاری چین: جنگ زمینی در یمن عاملانش را پشیمان می کند
خبرگزاری چین روز چهارشنبه گزارش کرد که یمن جولانگاه آسانی برای نیروهای پیاده نظام عربستان و مصر نخواهد بود.
شین هوا در تحلیلی آورده است که یمن از لحاظ جغرافیایی شرایط خاصی دارد و کسانی که نیروی زمینی به آن کشور اعزام کنند وظیفه سختی در پیش داشته و باعث پشیمانی آنها خواهد شد.
این گزارش می افزاید: یمن دارای دره ها، کوهها و غارهایی است که موجب می شود در صورت حمله زمینی به آن درگیری هایی طولانی مدت در آن رخ دهد که برای عاملانش آسیب پذیری بالایی دارد.
انتشار این گزارش از سوی خبرگزاری رسمی چین در حالی صورت می گیرد که «احمد العسیری» سخنگوی نظامی عملیات تهاجمی سعودی و متحدانش به خاک یمن که از ششم فروردین ماه جاری آغاز شد، امروز از انجام عملیات زمینی محدود در برخی مناطق یمن اشاره کرد.
در ادامه این مطلب به مداخله جویی نظامی مصر در دهه 60 به یمن اشاره شده که نهایتا با شکست این کشور همراه بود و دستاوردی برای قاهره نداشت.
گزارش ادامه می دهد که عربستانی در سال های اخیر دست به اقداماتی مشابه زده و از جمله در سال 2011 میلادی در بحرین مداخله جویی کرده است.
شین هوا اضافه می کند، اما وضعیت در یمن کاملا متفاوت است و حمله نظامی به این کشور هم غیرقانونی است و هم اینکه عربستان بعید است بتواند کنترل موفقی بر این کشور داشته باشد.
بنا به تحلیل مذکور، اکنون تلاش عربستان و مصر این است که از هوا و دریا یمن را در محاصره قرار دهند اما ورود نظامی به این کشور در دنیا اقدامی غیرقانونی تلقی خواهد شد .
شین هوا تاکید کرده است، عملیات عربستان به یمن دیری نخواهد پایید زیرا کشورهای غربی که از عاملان شکل گیری ائتلاف نظامی اعراب هستند در آینده ای نه چندان دور خواستار پایان حملات نظامی به یمن خواهند شد.
هواپیماهای نظامی عربستان سعودی و 10 کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس به استثنای عمان که حملات گسترده ای را از هفته گذشته به خاک یمن آغاز کردند، تاکنون تعداد زیادی از مردم بی دفاع این کشور را به خاک و خون کشیدند.
*تحویل «لشکر 17» پیاده نظام ارتش یمن در بابالمندب به کمیتههای مردمی
* ارتش یمن کنترل یک پایگاه نظامی نزدیک باب المندب را به دست گرفت
* نگرانی شدید اتحادیه اروپا از کشتار غیر نظامیان در یمن
* پرواز هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی برفراز صعده
* موافقت دادگاه لاهه با آغاز تحقیق درباره جنگ عربستان علیه یمن
* ائتلاف عربستان مانع رسیدن کمکهای پزشکی به مردم یمن میشوند. «علی الاحمد» مدیر «بنیاد امور خلیج فارس» مستقر در واشنگتن: نیروهای عربستانی مانع ارسال کمکهای پزشکی صلیب سرخ به یمن شدند
* سخنگوی عملیات متجاوزانه عربستان سعودی به یمن اعلام کرد که ریاض از ارسال کمکهای بشردوستانه به یمن استقبال میکند اما باید تضمین داده شود که این کمکها به دست حوثیها نرسد.
این خبر کامل می شود ..........