به گزارش ایرنا به نقل از ستاد خبری تسهیلات زائران قم، محمدرضا بهرامی در گفت وگویی با اشاره به اینکه طرح نوروزی هلال احمر از 25 اسفند ماه سال گذشته آغاز و تا 15 فروردین ماه در قم ادامه دارد، گفت: در طرح نوروزی 16 پایگاه امدادی هلال احمر قم در محورهای مواصلاتی استان مستقر شده است که با تدابیر اندیشیده شده پنج پایگاه ویژه برای روز سیزدهم فروردین ماه اضافه شد.
وی افزود: این پایگاه ها در مناطقی از جمله عوارضی قم – تهران، جاده قدیم کاشان، جاده قم – گرمسار، برف انبار، دستجرد، خضر نبی(ع)، گازران، قلعه چم، سلفچگان، مسجد مقدس جمکران و امداد هوایی در مناطق مختلف شهر مستقر است.
وی بیان داشت: یک بالگرد امدادی نیز در روز 13 فروردین ماه در بخش سلفچگان مستقر می شود تا در صورت وقوع احتمالی حوادث و تصادفات جاده ای مصدومان را به مراکز درمانی منتقل کنند.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر قم ادامه داد: روزانه 85 نفر اعم از پزشک، پرستار و امدادگر در این پایگاه های امدادی به ارایه خدمات می پردازند و در صورت نیاز به مراجعه کنندگان دارو تجوز کرده و تحویل می دهند.
بهرامی، با اشاره به اینکه پایگاه های امدادی در اطراف حرم مطهر حضرت معصومه (س) و مسجد مقدس جمکران نیز افزایش پیدا می کنند گفت: این پایگاه ها در روز طبیعت به صورت ویژه آماده باش هستند تا خدمات ارایه کنند.
وی خاطر نشان کرد: سامانه تلفنی 112 خدمات امدادی هلال احمر است که افراد می توانند در صورت مشاهده حادثه ای با این شماره تماس بگیرند و درخواست کمک های امدادی کنند.
استقرار شش دستگاه آمبولانس در بخش کهک در روزهای پایانی تعطیلات
** استقرار شش دستگاه آمبولانس دربخش کهک قم
قم - ایرنا - معاون مرکز حوادث و فوریت های پزشکی استان قم از استقرار شش دستگاه آمبولانس اورژانس 115 در بخش کهک در روزهای 13 و 14 فروردین ماه خبر داد.
به گزارش ایرنا به نقل از ستاد تسهیلات زائران قم، مهدی فراهانی روز سه شنبه در جلسه هماهنگی این ستاد با اشاره به اینکه در طرح نوروزی دو دستگاه اورژانس در بخش کهک استقرار داشت گفت:در روز طبیعت به علت افزایش ترافیک و تصادفات که سال گذشته در این بخش شاهد بودیم امسال برنامه ریزی شده است تا شش دستگاه آمبولانس در کهک مستقر شود.
وی افزود: همچنین یک پایگاه اورژانس 115 در این محور به صورت آماده باش است تا خدمات درمانی و امدادی را برای مسافران نوروزی ارائه کند.
وی ادامه داد: بالگرد امدادی اورژانس 115 نیز در دو روز مذکور در کهک مستقر است تا در صورت بروز تصادف، مصدومان و مجروحان را در کوتاهترین مدت به مراکز درمانی منتقل کند.
فراهانی با اشاره به اینکه از تمام ظرفیت خودروهای امدادی اورژانس برای پوشش مراسم روز طبیعت استفاده می شود گفت: در طرح نوروزی 42 دستگاه اورژانس برای ارایه خدمات امدادی و درمانی به زائران در تمام محورهای استان مستقر بود که در روز طبیعت 10 دستگاه دیگر به این مجموعه امدادی اضافه می شود.
معاون مرکز حوادث و فوریت های پزشکی استان قم افزود: نیروهای عملیاتی و ستادی در این ایام نوروز در آماده باش کامل هستند این نیرو ها شامل پزشک، پرستار و کاردان فوریت ها و بیهوشی است که آماده ارایه خدمات به صورت شبانه روزی به مسافران هستند
وی ادامه داد: همچنین در روز طبیعت امکانات درمانی در پایگاه های مستقر در حرم مطهر و مسجد مقدس جمکران و امکانات خودرویی، چندین دستگاه آمبولانس نیز در اطراف این دو مکان مقدس پیش بینی شده است.
وی خاطر نشان کرد: 18 پایگاه اورژانس جاده ای اورژانس در محورهای مواصلاتی استان قم به صورت فعال هستند.
**نصب هفت هزارمتر مربع بنر اطلاع رسانی در استان قم
قم - ایرنا - دبیر کمیته اطلاع رسانی ستاد تسهیلات زائران از نصب هفت هزارمتر مربع بنر اطلاع رسانی برای مسافران نوروزی در استان قم خبر داد.
به گزارش ایرنا به نقل از ستاد خبری تسهیلات زائران استان قم، ابوالفضل سبزعلیان افزود: سامانه های 135، 137 و 09629 آماده دریافت نظرات و شکایات زائران و مسافران نوروزی خواهد بود.
وی با بیان اینکه کمیته اطلاع رسانی تسهیلات زائران از ماه ها قبل برنامه ریزی های لازم برای اطلاع رسانی دقیق به زائران و مسافران نوروزی را انجام داده است، اظهار کرد: خوشبختانه با هماهنگی که بین روابط عمومی ادارات دولتی استان با محوریت اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری قم ایجاد شد، وظایف دستگاه ها در اطلاع رسانی به زائران مشخص شد.
وی با بیان اینکه ستاد اطلاع رسانی نوروزی در بیشتر ادارات استان شکل گرفته است، تصریح کرد: ستادهای اصلی اطلاع رسانی تسهیلات زائران استان قم در فرمانداری و شهرداری قم تشکیل و مباحث اطلاع رسانی به زائران را هدایت می کند.
دبیر کمیته اطلاع رسانی ستاد تسهیلات زائران استان قم ادامه داد: در تعطیلات نوروزی بیش از 100 هزار نقشه راهنمای قم توسط شهرداری قم، 50 هزار بروشور بهداشتی توسط دانشگاه علوم پزشکی قم، 50 هزار نقشه مکان های بقاع متبرکه توسط اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قم و بیش از 60 هزار بروشور راهنمایی نیز توسط جمعیت هلال احمر استان قم توزیع شده است.
سبزعلیان با اشاره به اطلاع رسانی جامع از خدمات اعضای کمیته های ستاد تسهیلات زائران توسط پروه های خبری، اظهار کرد: روزانه بیش از 35 خبر از ستاد تسهیلات زائران استان قم توسط دو گروه خبری مستقر در ستاد تسهیلات زائران استان قم و شهرداری قم منعکس می شود.ک/1
ک/3
/8138/ 6133/
استقرار 21 پایگاه امدادی هلال احمر قم در روز طبیعت
قم - ایرنا - معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر قم استقرار 21 پایگاه ثابت و سیار امدادی در کلیه محورهای مواصلاتی منتهی این استان خبر داد.
صاحبخبر -