شناسهٔ خبر: 4310714 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: نامه‌نیوز قدیمی | لینک خبر

موافقت دادگاه لاهه با آغاز تحقیق درباره جنگ عربستان علیه یمن

دادگاه جنایی بین‌المللی در لاهه با تحقیق درباره جنگ عربستان علیه یمن و ابعاد جنایت آن علیه مردم،‌ موافقت کرد.

صاحب‌خبر -
به گزارش نامه نیوز ، دادستان کل دادگاه جنایی بین‌المللی در لاهه، با درخواست برخی گروه‌های حقوق بشری یمنی برای تحقیق درباره جنایات عربستان در یمن، موافقت کرد.

خبرگزاری «خبـر» یمن گزارش کرد که انجمن حقوق انسان و مهاجرت در وبگاه رسمی خود اعلام کرد که دوشنبه (دیروز) نامه دادگاه لاهه را دریافت کرده که در آن با درخواست این انجمن برای آغاز تحقیقات درباره جنگ عربستان در یمن، موافقت شده است.

در حملات هوایی عربستان سعودی به یمن که از پنجشنبه گذشته آغاز شده است 100 نفر کشته و 300 نفر تاکنون مجروح شده‌اند. مصر، ترکیه، سودان، مغرب و پاکستان به همره آمریکا از این حملات حمایت کرده‌اند.

در این خبر به اینکه این تحقیقات از چه زمانی آغاز می‌شود یا چه گروه‌هایی در این تحقیقات مشارکت خواهند داشت،‌ اشاره‌ای نشده است.