![](https://www.parsine.com/files/fa/news/1399/7/10/1084903_886.jpg)
امروز قصد داریم طرز تهیه ساندویچ دونر مرغ را به شما آموزش دهیم.
برای درست کردن این غذا یه سینهی مرغ کامل رو با یه چوب دارچین و برگ بو و نمک یا هر ادویهی دلخواهی که برای از بین بردن بوی مرغ بهش اضافه می کنید بپزید و ریش ریش کنید.
توی یه تابه دو قاشق روغن زیتون بریزید و گرم که شد دو تا پیاز متوسط رو که نگینی خورد کردید به همراه نصف استکان آب توی تابه بریزید و بزارید سبک و کمی طلایی بشه بعد نصف فلفل دلمه خورد شده رو به پیاز اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدید (من فلفل دلمه قرمز ریختم و خلالی بُرش دادم) و در نهایت یک بستهی بزرگ قارچ که ورقهای خورد شده رو به تابه اضافه کنید همراه نمک و آویشن و بزارید بپزه مواد تا آب قارچ کشیده بشه و فلفل دلمه و پیاز هم همراه آب قارچ بپزه اواخر پخت مرغ رو هم به مخلوط اضافه کنید که حسابی طعم مواد به خوردِ هم بره.
زیر تابه رو خاموش کنید و بزارید خنک بشه بعد خیار شور نگینی و حداقل سه قاشق سس مایونز به موادتون اضافه کنید (میزان سس اختیاریه و بنا به ذایٔقه تون تنظیمش کنید) و نمک موادتون رو تنظیم کنید.
بعد هم همراه گوجه و به دلخواه کاهو توی نون بپیچید و نوش جان کنید.
این ساندویچ رو از روز قبل هم میتونید درست کنید و بپیچید برای مهمونی هاتون.
من حتی پیش اومده از دو روز قبل هم برای مهمونیهای سنگین درست کردم و پیچیدم توی نون و کاملا تازه مونده تا روز مهمونی (نونتون باید نرم و با کیفیت باشه که موندگاریش خوب باشه)
منبع: غذاکده
∎
نظر شما