شناسهٔ خبر: 4309041 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: بولتن‌نیوز | لینک خبر

سکوت مدعیان حقوق بشر و پیگیری منافع آمریکا در نسل کشی یمن

سکوت کشورهای اسلامی در برابر جنایات عربستان جایز نیست!

کشورهای اسلامی مانند پاکستان باید نسبت به تبعات این مسئله هوشیار باشند و به جای سیاست سکوت در برابر جنایات عربستان، موضع گیری مسوولانه داشته باشند و اجازه ندهند که حرکت هایی مانند طالبان در پاکستان و افغانستان، در سایر کشورهای جهان اسلام گسترش یابد

صاحب‌خبر -
گروه بین الملل - حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به اردوگاه مردم بی‌دفاع یمن که برای نجات جانشان از شهر خارج شده بودند منجر به کشته شدن 45 نفر و زخمی شدن 250 تن دیگر شده است و خسارت های جانی و مالی مردم یمن در روزهای اخیر همچنان روبه افزایش است. 






به گزارش بولتن نیوز،  این اقدام عربستان  نوعی نسل كشي، اقدام عليه بشريت و نقض تمام قوانين بين المللي محسوب می شود. انصارالله، این حمله به اردوگاه آوارگان غیرنظامی را جنایت جنگی دانسته و از مراجع بین المللی خواستار رسیدگی شده است.
در شرایطی که مسلمانان در کشورهای اسلامی انتظار دارند که در برابر تهدید گروه های تروریستی داعش و... در سوریه، عراق و تهاجم اسرائیل به لبنان و فلسطین و... حمایت شوند، متاسفانه عربستان که مدعی حمایت از جهان اسلام است، به کشتار و نسل کشی بخشی از مسلمانان در یمن اقدام کرده است. 
سكوت سازمان هاي جهاني از جمله شوراي حقوق بشر، شورای امنیت سازمان ملل،  و کشورهای حامی تجاوز نظامی سعودی در برابر نسل کشی در یمن، امري سوال برانگيز است و این پرسش را مطرح می سازد که چرا به دفاع ارتش و دولت سوریه در مقابل داعش و گروه های تروریستی ایراد وارد می کردند و علیه دولت بشار اسد به جوسازی مشغول بودند، اما در مقابل اقدامات ضد بشری دولت عربستان و ارتش این کشور در یمن کاملا سکوت کرده اند. 
عربستان به بهانه دفاع از مردم یمن، عملا نسل کشی و جنایت های بسیاری را در کشور یمن و شهرهای آن آغاز کرده و کشورهای مختلف غربی و مدعیان حقوق بشر در برابر آن سکوت اختیار کرده اند. 
عربستان با مداخله در یمن، عملا حق تعیین سرنوشت توسط مردم یمن را زیر سوال برده و به دنبال حاکمیت دولت دست نشانده ای است تا منافع عربستان و کشورهای غربی را به پیش ببرد.
اما خوشبختانه  استقامت مردم يمن و روحیه بالای ارتش و انصارالله، ثابت خواهد کرد که مردم یمن همچون ملت عراق و سوریه، قادر خواهند بودکه در برابر تجاوز ارتش عربستان و داعش و گروه های تروریستی، حقانیت خود را به اثبات برسانند. 
امروز جهان اسلام و کشورهای جهان، پی به جنایت کار بودن داعش و گروه های تروریستی مخالف دولت بشار اسد و ارتش وملت و دولت عراق برده اند و پس از سال ها مقاومت آنها،متوجه جنایت های داعش و حامیان داعش شده اند. 
براین اساس، با مقاومت مردم یمن، سرانجام افکار عمومی و رسانه های جهان، متوجه جنایت های عربستان و گروه ها و کشورهای حامی عربستان و دولت مستعفی عبدرب منصور هادی خواهندشد و این پرسش را مطرح خواهند کرد که چگونه ممکن است دولت عربستان ادعای حمایت از مردم یمن را داشته باشد اما به کشتار ونسل کشی علیه مردم مسلمان یمن اقدام کند. 

حمایت آمریکا از حمله به یمن

وزیر دفاع آمریکا ، از حمله به یمن استقبال کرد و آن را به نفع ایالات متحده خواند.
اشتون کارتر گفت: آنجا منطقه آنهاست و اگر بخواهند می توانند اقدامات بیشتری را نیز علیه یمن انجام دهند. مهاجمان به یمن، دوستان امنیتی ما هستند.

اشاره وزیر دفاع آمریکا به این که عربستان و هم پیمانانش می توانند اقدامات بیشتری انجام دهند، در شرایطی مطرح می شود که عربستان سعودی اعلام کرده است در حال بررسی اوضاع برای ورود زمینی به یمن است.
وزیر دفاع آمریکا با استقبال از تجاوز عربستان و تعدادی دیگر از کشورهای حامی ریاض به یمن، این حملات را در جهت منافع ایالات متحده ارزیابی کرده است. 
اما اين رفتار آمریکا نیز نشان مي دهد كه اوباما هم در جاده بوش حركت مي كند و مانند او به دنبال حمایت از همپیمان های منافع آمریکا در منطقه است و لذا در برابر جنایات ارتش عربستان سکوت کرده است.
 انتشار تصاویر و اخبار حملات عربستان به یمن نشان می دهد که آنها چون داعش که جنایات بسیاری را در عراق و سوریه بوجود آوردند،در یمن به جنایت و  حمله موشکی به بیمارستان غیرنظامی، اقدام کرده اند. 

سکوت کشورهای اسلامی جایز نیست

 افکار عمومی و مسئولین کشورهایی که سکوت کرده اند و در برابر حملات و جنایات عربستان دچار تردید هستند باید متوجه آثار گسترش این جنایت ها در جهان اسلام باشند و توجه داشته باشند که  سکوت آنها به معنای  حمایت از تجاوز سعودی به یمن است. 
 جنایت عربستان در یمن، در مقایسه  با جنایت طالبان در پاکستان و افغانستان نشان می دهد که تعصب مذهبی و منفعت طلبی و سکوت عربستان در برابر جنایات اسرائیل در فلسطین و جنایات داعش در سوریه و عراق، عملا به معنای همراهی عربستان با آمریکا و غرب و تروریست هاست. 
براین اساس، کشورهای اسلامی مانند  پاکستان باید نسبت به تبعات این مسئله هوشیار باشند و به جای سیاست سکوت در برابر جنایات عربستان، موضع گیری مسوولانه داشته باشند و اجازه ندهند که حرکت هایی مانند طالبان در پاکستان و افغانستان، در سایر کشورهای جهان اسلام گسترش یابد.


 جنگ در یمن ادامه دارد و ائتلاف کشورهای هم پیمان عربستان ، همچنان از هوا و دریا ، یمن را گلوله باران می کنند.


عربستان سعودی اعلام کرد نیروی دریایی این کشور، بنادر یمن را به محاصره خود درآورده است. نیروی دریایی عربستان، علت این اقدام را جلوگیری از رساندن تجهیزات به انصارالله اعلام کرده و تأکید کرده است هیچ شناوری بدون اجازه این نیرو، حق نزدیک شدن به بنادر یمن را ندارد

حملات هوایی جنگنده های سعودی به استان "إب"

شبکه تلویزیونی «المسیرة» وابسته به جنبش انصارالله یمن خبر داد که در جریان حمله جنگنده های سعودی به استان "إب" ، 8 نفر کشته و 27 تن زخمی شدند که در میان آنها، 4 کودک نیز به چشم می‌خورد.

در پی حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به اردوگاه‌های آوارگان یمنی در منطقه «حرض» که منجر به کشته شدن 45 نفر و زخمی شدن 250 تن دیگر شد، منابع یمنی اعلام کردند که شدت این بماران به حدی بوده است که بسیاری از اجساد متلاشی شده اند به نحوی که شناسایی آنها میسر نیست.


انصارالله، این حمله به اردوگاه آوارگان غیرنظامی را جنایت جنگی دانسته و از مراجع بین المللی خواستار رسیدگی شده است. 

تجهیزات و نیروهای تازه نفس برای انصارالله

پایگاه خبری "براقش" اعلام کرد که نیروهای تازه نفس و تجهیزات جدید انصارالله و ارتش یمن از راه رسیدند و اینک در حوالی عدن، منطقه تحت تصرف طرفداران "عبد ربه منصور"  مستقر شده اند.
این در حالی است که هواپیماهای 10 کشور به رهبری عربستان ، با بمباران انصارالله و ارتش، مانع از پیشروی آنها به سمت عدن می شوند.


شبکه العالم نه نقل از سایت "المساء پرس" نوشت که منابع نظامی یمن معتقدند که کوه های یمن به عنوان حفاظی طبیعی برای تاسیسات موشکی یمن عمل می کنند به گونه ای که نمی شود با بمباران از ارتفاع بالا، آنها را منهدم ساخت. بنابراین ، هواپیماها مجبورند در ارتفاع پایین پرواز کنند که در این صورت نیز به سادگی هدف پدافند قرار می گیرند.

 یمن دارای موشک های بالستیکی است که قادر است عمق خاک عربستان را هدف قرار دهد. به همین خاطر عربستان سعودی برای تخریب سامانه های استراتژیک یمن که آن را تهدیدی برای خود تلقی کرده بود، تلاش می کند.
 در صورت نصب این موشک ها در استان عمران یا صعده یا الجوف، این امکان فراهم می شود که مواضع نظامی را در شهر جده عربستان هدف قرار دهد.

جنگند های سعودی نیروگاه برق و فرودگاه صعده یمن را بمباران کردند.

 روزنامه فرانسوی « ژورنال دِ دیمانژ» نوشت: فرمانده نظامی عملیات علیه یمن، «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر است. اخیراً پیشنهاد او برای تشکیل "نیروی مشترک عربی" برای مقابله با «شبه نظامیان» در کشورهای منطقه در نشست سران اتحادیه عرب تصویب شد.

 در پاسخ به حملات سعودی ها، ضیف الله الشامی عضو شورای سیاسی جنبش انصارالله، عربستان را به تلافی در داخل خاک سعودی ها تهدید کرد و گفت: پاسخ دندان شکن ما به تجاوزات عربستان تا درون کاخهای رهبران این کشور خواهد بود و قصرهای شاهزادگان سعودی را در برخواهد گرفت.

الشامی گفت: کشتار ساکنان اردوگاه حجّة که پس از جنگهای شش گانه از سوی سازمان ملل در سال 2007 در یمن برپا شده، یک اقدام تجاوزکارانه و جنایتکارانه بود و ارتش یمن و رهبران انقلابی پاسخ مناسبی به این جنایت خواهند داد.

- جنگنده های ائتلاف به رهبری عربستان سعودی دو پایگاه نظامی تحت کنترل حوثی ها (انصار الله) را در منطقه الضالع یمن را بمباران کردند.

پایگاه خبری الیمن الآن، خبر آغاز درگیری های زمینی میان نیروهای ارتش یمن و عربستان سعودی در مرزهای دو کشور را مخابره کرد.
هنوز جزئیاتی از این درگیری ها اعلام نشده است.

- شاهدان عینی به رویترز گفتندد در حملات توپخانه ای به مجتمع مسکونی در شهر عدن در جنوب یمن در روز سه شنبه، 10 نفر از افراد مسلح حامی عبدربه منصور هادی رئیس جمهور یمن کشته شدند.
 
- رویترز: واحدهای نظامی حوثی ها (انصار الله) در کنار نظامیان حامی علی عبدالله صالح رئیس جمهور سابق یمن در حال پیشروی به سمت عدن در جنوب یمن هستند. نظامیان حامی منصور هادی نیز به دنبال این حملات مجبور به عقب نشینی شده اند.

- حوثی ها توانستند با شکست نظامیان حامی منصور هادی، کنترل بخش هایی از فرودگاه عدن را به کنترل خود بگیرند.

- "ریاض یاسین" وزیر خارجه دولت عبدربه منصور هادی از کشورهای عربی درخواست کرد به سرعت به این کشور حمله زمینی کنند.