سعید نمکی روز سه شنبه در پایان جلسه ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا در گلستان به خبرنگاران گفت: در مرحله دوم، این واکسن بین افراد بالای ۶۵ سال و گروه های پرخطر توزیع می شود و جامعه هدف نگران برخورداری از این واکسن نباشند.
وی بیان کرد: تامین نشدن ارز و خودداری کشورهای تولیدکننده واکسن از فروش این تولیدات به ایران، از دلایل اصلی تاخیر در خرید آن بود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: تولید سال گذشته واکسن آنفلوآنزا در جهان ۴۰۰ میلیون واحد بود که امسال این رقم به ۷۰۰ میلیون رسید.
نمکی ادامه داد: با وجود افزایش ۱۰ درصدی تولید واکسن آنفلوآنزا در جهان، برای تامین آرامش مردم، خرید این واکسن را به ۲۰ درصد رساندیم تا هیچ گروه نیازمند از تهیه آن ناتوان و ناامید نشود.
وی به روند تولید واکسن کرونا اشاره کرد و گفت: تاکنون هیچ کشوری به طور قطعی موفق به خرید واکسن این بیماری نشده و چند گروه در ایران هم به پیشرفت های خوبی در زمینه تولید آن رسیده اند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین در پاسخ به سوالی گفت که کارانه سه ماه (ابتدای امسال) کادر درمانی اعم از پزشکان و پرستاران به زودی واریز میشود.
نمکی بیان کرد: برای جذب کامل این اعتبار (۶ ماه نخست امسال) تلاش فراوانی انجام شد و از محل منابع مختلف بخشی از مطالبات (نصف) را تامین کردیم و بقیه هم در دست انجام است.
وی بدون اشاره به جزییات و با تصریح بر اینکه تلاش می کنیم شرمنده زحمات کادر درمان نشویم، یادآور شد: تلاش عوامل پزشکی و درمانی باعث شد برای مقابله با کرونا از هیچ کشوری عقب نباشیم و حتی یک بیمار را پشت در بیمارستانها نگه نداشتیم.
وزیر بهداشت پرداخت مطالبات پزشکان خانواده را هم مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: تلاش داریم تا مشکلات نیروها، مشکلات و کمبودهای بخش درمان و حوزههای مربوطه را تا قبل از پایان دولت دوازدهم به حداقل ممکن برسانیم تا یادگار خوبی برجای گذاریم.
نمکی بامداد امروز سه شنبه برای بررسی آخرین اقدامات انجام شده در حوزه مقابله با کرونا، سرکشی از چند طرح، افتتاح ساختمان دندانپزشکی شهرک شهریار گرگان و شرکت در نشست مسوولان استان گلستان وارد گرگان شد.
با ابلاغ وزیر بهداشت؛اعمال مجازاتهای تخلف کارمندان در ایام شیوع کرونا تسریع میشود
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به مصوبات سی وسومین جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و بخشنامه معاون رییس جمهوری و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور و در راستای مفاد ماده (۱۲) قانون رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و به منظور تسریع در فرایند بررسی و اعمال مجازاتهای مربوط به تخلفات اداری کارمندان در ایام شیوع بیماری کرونا، اعمال مجازاتهای بندهایی از این قانون را به روسای دانشگاهها ی علوم پزشکی و سازمانهای تابعه تفویض کرد.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا از وزارت بهداشت، متن نامه سعید نمکی به شرح زیر است:
رییس/سرپرست محترم دانشگاه/دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی
مدیرعامل محترم سازمان انتقال خون ایران
مدیرعامل محترم سازمان بیمه سلامت ایران
رییس محترم سازمان اورژانس کشور
رییس محترم انستیتو پاستور ایران
رییس محترم مرکز آموزشی، تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجائی
در اجرای جزء الف بند (۱) مصوبات سی و سومین جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و بند (۲) بخشنامه به شماره ۲۹۰۸۲۳ مورخ ۰۵/۰۶/۱۳۹۹ معاون محترم رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور و در راستای مفاد ماده (۱۲) قانون رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و به منظور تسریع در فرایند بررسی و اعمال مجازاتهای مربوط به تخلفات اداری کارمندان در ایام شیوع بیماری کرونا، به این وسیله اعمال مجازاتهای بندهای "الف" ( اخطار کتبی بدون درج در پرونده استخدامی) و "ب" ( توبیخ کتبی با درج در پرونده استخدامی) ماده ۹ قانون مذکور به جنابعالی تفویض میگردد.
لازم است با توجه به مفاد بند سوم بخشنامه فوق الاشاره، گزارش اعمال مجازاتهای موضوع این بخشنامه را به صورت ماهانه به دفتر هماهنگی هیأتهای رسیدگی به تخلفات اداری این وزارت ارائه نمایند.
استاندار تهران:اعمال محدودیتهای جدید کرونا در پایتخت پیشنهاد شد
استاندار تهران با اشاره به روند افزایشی تعداد مبتلایان و بستریشدگان کرونا، گفت: اعمال محدودیتهای جدید مرتبط با کرونا به علت تراکم جمعیت تهران پیشنهاد شده که فردا در ستاد ملی مبارزه با این بیماری مطرح میشود.
انوشیروان محسنی بندپی روز سهشنبه در حاشیه مانور مدیریت بحران استان تهران و در گفتوگو با خبرنگاران افزود: این پیشنهادها با دورکاری کارکنان دولت و اجرای طرح ترافیک مرتبط نیست زیرا با ورود به فصل پاییز و پدیده وارونگی هوا، طرح ترافیک را نمیتوان لغو کرد.
وی به محتوای این پیشنهادها اشارهای نکرد و این موضوع را مورد تاکید قرار داد که دورکاری برای کارمندان استان تهران مطرح نیست اما کارمندانی که بیماری زمینهای دارند یا شرایط آنان مطابق با مصوبه سازمان اداری و استخدامی است، میتوانند از فرصت دورکاری استفاده کنند.
وی اضافه کرد: فقط دستگاههایی که امکان دورکاری دارند یا افراد در معرض خطر میتوانند از دورکاری استفاده کنند.
وی همچنین به آماری از تعداد بیماران مبتلا به کووید ۱۹ بسنده کرد و افزود: هماکنون چهار هزار و ۵۰۰ نفر به علت ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در بیمارستانهای استان تهران بستری هستند.
استاندار تهران ابراز تاسف کرد که همچنان این استان شاهد تداوم روند افزایش مبتلایان به بیماری کروناست و بیان کرد: بهبود این شرایط نیازمند همکاری و همراهی مردم از طریق رعایت پروتکلهای بهداشتی و خودداری از حضور در بیرون از منزل مگر برای کارهای ضروری است.
به گزارش ایرنا به نقل از سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شمار جانباختگان بیماری کووید ۱۹ در کشور تا ظهر روز گذشته به ۲۵ هزار و ۷۷۹ نفر رسیده و ۲۶ استان کشور از جمله تهران در وضعیت قرمز است.
∎
نظر شما