شناسهٔ خبر: 42905458 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: خبر ورزشی | لینک خبر

سقوط 18 پله ای خادم‌الشریعه در شطرنج قهرمانی جهان

سارا سادات خادم الشریعه که با همسرش در رقابت‌های شطرنج قهرمانی جوانان جهان حاضر شد نتواست عنوان نایب قهرمانی دوره قبل را تکرار کند و بیستم شد .

صاحب‌خبر -

سقوط  18 پله ای خادم‌الشریعه در شطرنج قهرمانی جهان

به گزارش خبرورزشی ؛ سارا سادات خادم الشریعه با ریتینگ ۲۴۱۹ و قرار گیری در رده دوم زیر ۲۰ سال جهان، توانست سهمیه حضور در رقابتهای قهرمانی جوانان جهان را کسب کند . او یکی از شانسهای اصلی کسب مدال دراین رویداد مهم بود ، اما سارا حتی در دورهای ابتدایی این رقابتها، شروع خوبی برابر حریفانی از مالدیو، لهستان و آمریکا داشت و همچنان دررده دوم بود، اما از دور چهارم با شروع ناکامیها به ردههای پایین تر سقوط کرد و حتی به رده ۳۶ رسید . او در دور پایانی دررده بیستم قرار گرفت .
نکته قابل توجه درمسابقات جهانی حضور همسر این ملیپوش درایتالیا بود و در حالی که مسابقات جهانی در جریان بود ، خادم الشریعه درصفحه مجازی خود عکسهایی را از لحظات تفریح با همسرش درایتالیا ثبت میکرد و این درحالی بود که خادم الشریعه درمسابقات شکست می خورد و روز به روز در رده بندی سقوط میکرد .
مسابقات قهرمانی جوانان جهان از جمله رویدادهای مهم در هر رشته ورزشی است و ملیپوشان باید دراین رقابت ها، تمام تمرکز خود را روی مسابقات بگذارند و دغدغهای جز حضور مقابل رقیبان خود نداشته باشند اما ظاهرا این موضوع توسط خادم الشریعه جدی گرفته نشد و او به همراه همسرش راهی ایتالیا شد . فدراسیون شطرنج هم مدیریت درستی دراین باره نداشته است و مشخص نیست چرا اهمیت مسابقات جهانی از سوی فدراسیون شطرنج به درستی درک نشده و اجازه داد یک شطرنجباز جوان همراه همسرش که به تازگی ازدواج کردهاند، درمسابقات جهانی حاضر شوند.
از طرف دیگر حضورنمایندگان ایران دراردوها و رویدادهای مهم نیازمند رعایت قوانینی است و ملی پوشان باید در چارچوب ضوابط تیم ملی به مسابقات اعزام شوند تا تمرکز سایر ملیپوشان نیز از بین نرود . درهرحال مسابقات جهانی جوانان تمام شد و خادم الشریعه از نایب قهرمانی در دور گذشته با 18 پله به رتبه بیستم  سقوط  کرد .