شناسهٔ خبر: 42820004 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه موساکای یونانی

در مطلب زیر طرز تهیه موساکای یونانی را برای شما عزیزان آموزش داده ایم.

صاحب‌خبر -

مواد لازم

نمک و فلفل    به مقدار لازم
دارچین    به مقدار لازم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) (رنده شده)    به مقدار لازم
جعفری (ساطوری شده)    ۲ قاشق غذا خوری
سس مایونز   به مقدار لازم
فلفل دلمه ای   ۱ عدد
پیاز   ۱ عدد
پودر سیر   ۱ قاشق مربا خوری
سیر   ۳ حبه
رب گوجه ‌فرنگی   ۲ قاشق غذا خوری
زعفران اختیاری(آبکرده)   ۱ قاشق غذا خوری
بادمجان   ۵ عدد
گوشت (چرخ کرده)   ۵۰۰ گرم

طرز تهیه

۱.در ابتدای كار فر را روشن كنید تا موقع پخت غذا گرم باشد.بادمجانها را پوست گرفته و نمك بزنید و ۱ساعت داخل یخچال قرار دهید تا تلخاب آنها از بین برود سپس شسته و داخل آبكش كاملا خشك كنید.سپس داخل روغن كاملا سرخ كنید.
 
۲.پیاز را رنده زده یا ریز خرد کرده و به همراه سیرهای رنده شده در روغن سرخ کنید ، فلفل دلمه ای را خرد کرده و اضافه نمائید و پس از اینکه کمی فلفل ها کمی نرم شدند گوشت چرخ کرده را به همراه ادویه افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد.
 
۳.سپس جعفری خرد شده اضافه کنید و تفت دهید. رب گوجه فرنگی را به همراه نمک ،زعفران و فلفل اضافه کنید ، حرارت زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید گوجه ها بپزند و آب مواد تمام شود.
 
۴.درون ظرف نسوزی را چرب کنید ، کف ظرف یک لایه بادمجان سرخ شده بچینید و آنها را با چنگال كمی پهن كنید ، مقداری از مایه گوشتی روی بادمجان ها بریزید ، به همین صورت ۲تا۳ لایه بادمجان و گوشت قرار دهید ، آخرین لایه باید مایه گوشتی باشد.
 
۵.روی ظرف را با فویل بپوشانید و درون فری که از قبل روشن کرده اید به مدت نیم ساعت ، پس از این مدت زمان ظرف را از فر خارج کنید.
 
۶.سس سفید را با مقداری پنیر پارمزان رنده شده مخلوط کنید و روی تمام مواد بریزید و با قاشق خوب پخش کنید سپس ظرف را بدون در یا فویل مجدد درون فر قرار دهید و به مدت ۲۰ تا۳۰ دقیقه اجازه دهید بپزد.

سایر نکات

۱) بهتر است این غذا را با مقدار بیشتری پنیر پارمزان و پیتزا بپزید.
 
۲) این غذا دستور طبخ‌های بسیار زیاد و متفاوتی دارد و گاهی در آن از ذرت و قارج هم استفاده میشود.
 
۳) میتوانید از سایر سس‌های سفید خانگی و مخصوص پاستا هم برای این غذا استفاده کنید.
 
منبع: پاپیون

نظر شما