شناسهٔ خبر: 42799440 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه کوفته سوخاری

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کوفته سوخاری را به شما عزیزان آموزش دهیم.

صاحب‌خبر -

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه  کوفته سوخاری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری

قارچ ۱۰۰ گرم

جعفری خرد شده به مقدار لازم

تخم مرغ (زرده) ۲ عدد

کره ۱۰۰ گرم

روغن زیتون ۱۰۰ گرم

آرد سوخاری ۴ قاشق سوپ خوری

آرد سفید۴ قاشق سوپ خوری

سیب زمینی ۱ کیلو گرم

زعفران به مقدار لازم

نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

در تابه‌ای مقداری روغن را داغ کرده و درون آن گوشت چرخکرده (یا مرغ ریش ریش شده)، قارچ خرد شده، جعفری و سایر افزودنی‌های دلخواه (مثل سوسیس، کالباس، پنیر پارمیزان، مرغ و …) را خوب تفت دهید؛ و در پایان کمی رب گوجه فرنگی و زعفران آبکرده به آن اضافه کنید.

سیب زمینی‌ها را آبپز کرده و پوست بکنید و به صورت پوره درآورید (کاملا له کنید.) کره را به مواد اضافه کرده و با حرارت ملایم کمی سیب زمینی را تفت دهید.

کمی که تفت دادید ادویه را به مواد اضافه کنید و وقتی که بوی ادویه به مشام رسید زرده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید.

سپس گلوله‌هایی به اندازه دلخواه از مواد برداشته و گرد کنید و با انگشت حفره‌ای در آن ایجاد کنید و از مواد داخل آن بریزید و دوباره با مقداری از سیب زمینی آن را گرد کرده و سپس درون آرد سوخاری بغلتانید و بعد در روغن بسیار داغ سرخ کنید.

نکته:

کوفته سوخاری واقعا طعم خوبی دارد و به دلیل آزاد بودن شما در اضافه کردن مواد اولیه جزو غذا‌های بسیار پر طرفدار و راحت به حساب می‌آید. این غذا واقعا لذیذ و مورد علاقه کودکان است.

میتوانید مواد درون کوفته را فقط از سبزیجات انتخاب کنید و به جای گوشت سویا بریزید.

در صورتی که آرد سوخاری شما نمک دارد از ریختن نمک درون غذا خودداری کنید.

منبع: شبکه آشپزی

نظر شما