شناسهٔ خبر: 4278448 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

پلیس راه : ترافیک سنگین در جاده چالوس

کرج-ایرنا- رییس پلیس راه البرز، وضعیت ترافیک را در جاده کرج- چالوس سنگین اعلام کرد.

صاحب‌خبر -

سرهنگ رضا اکبری روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با اعلام این خبر اعلام کرد که اکنون ترافیک در مسیر جنوب به شمال محور کرج - چالوس به ویژه از میدان امیر اکبیر تا تونل شماره هفت سنگین است و تردد با کندی انجام می شود.

وی اضافه کرد: بار ترافیکی در بزرگراه تهران - کرج و آزاد راه کرج- قزوین نیز نیمه سنگین و در عین حال روان گزارش شده است.

اکبری از رانندگان خواست در زمان بارندگی با رعایت سرعت مناسب و فاصله طولی از خودروی جلو حرکت کنند.

رییس پلیس راه استان البرز همچنین به رانندگان توصیه کرد که هنگام سفر سوخت کافی و وسایل گرمازا همراه داشته باشند.

این مسوول گفت: مرکز کنترل ترافیک پلیس راه ناجا با شماره تلفن 88255555 به صورت شبانه روز پاسخگوی وضعیت راه های کشور و آماده امدادرسانی به حادثه دیدگان احتمالی است.



*** واژگونی خودرو پژو پارس درجاده چالوس چهارنفر مصدوم برجای گذاشت

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر البرز امروز در گفت و گو با ایرنا از مصدوم شده چهار نفر براثر واژگونی یک دستگاه خودروی پژو پارس در جاده چالوس خبر داد.

داود رجبی افزود: این حادثه در ساعت 20 شامگاه جمعه در منطقه دوآب شهرستانک محدوده تونل شماره هفت رخ داده است .

وی اضافه کرد: مصدومان این حادثه برای مداوا به بیمارستان شهید مدنی کرج انتقال یافتند.

رجبی از رانندگان خواست با توجه به افزایش سفرها و همچنین پایان موج اول سفرهای نوروزی صبرو حوصله داشته و ازعجله و شتاب اجتناب کنند .

وی یادآورشد که درموقع خستگی و خواب آلودگی رانندگی نکنید چرا که بسیاری از تصادفات در هنگام خستگی و خواب آلودگی اتفاق می افتد.

از ابتدای طرح نوروزی که از 25اسفند ماه سال گذشته آغاز شده چهارنفر در راههای استان البرز براثر سوانح رانندگی جان خود را ازدست دادند .

استان البرز دارای یکهزارو500 کیلومتر آزاد راه ، بزرگراه ، راه اصلی و فرعی است که به علت قرار گرفتن در مسیر 14 استان ، 18 درصد ترافیک جاده ای کشور را به خود اختصاص داده است.ک/3

2098/ 1200