شناسهٔ خبر: 4266464 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: موج | لینک خبر

بازگشايي محور هراز/ تردد خودروهاي سنگين از محور هراز ممنوع شد

موج - رئيس پليس راه راهور ناجا با اشاره به بازگشايي مجدد محور هراز به دنبال رانش زمين، از ممنوعيت تردد هرگونه خودروي سنگين و کاميون در محور هراز تا اطلاع ثانوي خبر داد.

صاحب‌خبر - به گزارش خبرگزاري موج، سرهنگ محمد حسين حميدي، رئيس پليس راه راهور ناجا، با اشاره به آخرين وضعيت جاده هراز، پس از انسداد اين محور به دنبال رانش زمين اظهار داشت: محور هراز به دليل رانش زمين، مسدود شد که خوشبختانه با تلاش عوامل راهداري، در حال حاضر اين جاده باز مي‌باشد و تردد در آن جريان دارد.
رئيس پليس راه راهور ناجا با تاکيد بر اينکه در حال حاضر، عرض محور هراز، تنها پاسخگوي تردد خودروهاي سواري و سبک است، گفت: با توجه به عرض کم اين محور، تردد خودروهاي سنگين و کاميون‌ها از جاده هراز ممنوع اعلام شد و تمامي خودروهاي سنگين و کاميون‌ها حتي حاملان مواد سوختي و فاسد شدني نيز براي تردد به جاده فيروزکوه هدايت شدند و تا اطلاع ثانوي تردد هرگونه خودروي سنگين از اين محور، ممنوع است.
وي با اشاره به ادامه دار بودن موج نخست بازگشت مسافران نوروزي، افزود: با توجه به ادامه دار بودن موج بازگشت مسافران نوروزي و اضافه شدن بار ترافيک برگشت براي فردا، مقرر شد تا از ساعت 14 جمعه 7 فرودين، جاده چالوس از مرزن‌آباد به کرج، به صورت يک‌طرفه شود و تردد خودروها در مسير مقابل ممنوع است.
حميدي بار ترافيکي فعلي در جاده چالوس را پرحجم و ترافيک در ابتداي اين محور را نيمه سنگين توصيف کرد و با اشاره به بارش برف در جاده‌هاي چالوس، هراز و ساير محورهاي کوهستاني کشور، به رانندگان در خصوص لزوم کاهش سرعت در شرايط جوي نامساعد، هشدار داد و گفت: در حال حاضر با توجه به بارش باران و برف در اغلب محورهاي مواصلاتي کشور، راه‌هاي و جاده‌ها از شرايط لغزنده‌اي برخوردارند و از اين رو به دليل عدم توجه رانندگان به الزامات رانندگي در شرايط برفي و باراني و بي توجهي به سرعت مطمئنه، شاهد افزايش تصادفات زنجيره‌اي و واژگوني در روزهاي اخير بوديم.