شناسهٔ خبر: 42636796 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: سرپوش | لینک خبر

سیاست خارجی

ترامپ: با تحریم های شدید رشد اقتصادی ایران را منفی 27 درصد کرده ایم/ توافق فوق‌العاده‌ای با ایران خواهم کرد

رئیس‌جمهور آمریکا قبل از امضای توافق سازش میان رژیم صهیونیستی و امارات متحده عربی گفت که توافق عظیمی با ایران خواهد کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش فارس، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در حالی که در کنار بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ایستاده بود گفت که با ایران «توافقی فوق‌العاده» خواهد کرد.

رئیس‌جمهور آمریکا گفت: «من می‌خواهم ایران کشور بزرگی باشد؛ می‌خواهم ملت بزرگی باشد. فکر می‌کنم این رویداد فوق‌العاده‌ای باشد. من به نماینده‌های آنها گفته‌ام باید اول صبر کنند انتخابات تمام شود. هیچ چیزی نیست که آنها، چین و احتمالاً روسیه بیشتر از رئیس‌جمهور شدن جو بایدن خوب‌آلو دوست داشته باشند.»

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه گفت: «چون اگر جو بایدن پیروز شود، آنها ایالات متحده را صاحب خواهند شد. چین صاحب ایالات متحده خواهد شد. بنابراین، به همه آنها گفته‌ام تا بعد از انتخابات صبر کنند، ولی بعد از انتخابات باید به توافق بهتری برسیم. من این را می‌گویم.»

ترامپ ادامه داد: «ولی بعد از انتخابات باید به توافق بهتری دست پیدا کنیم. درباره ایران، آنها باید تا بعد از انتخابات صبر کنند، چون اگر بایدن پیروز شود، آنها توافق خیلی بهتری نصیبشان می‌شود.»

توافق اسرائیل و امارات در آمریکا,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست خارجی

وی گفت: «ولی من توافق خوبی با ایران خواهم کرد. [این توافق] آنها را برخواهد گرداند. ما به آنها به هر طریق ممکن کمک خواهیم کرد و ایران بسیار خوشحال خواهد شد. ایران خیلی سریع ثروتمند خواهد شد. فکر می‌کنم آنها باید تا بعد از انتخابات صبر کنند.»

رئیس‌جمهور آمریکا درباره قصد بحرین و امارات متحده عربی برای علنی کردن روابط با رژیم صهیونیستی هم اظهار نظر کرد.

او گفت: «فکر می‌کنم چیزی که اسرائیل چیزی بیشتر از صلح به دست آورده است. اینها توافق‌های بسیار قدرتمندی هستند. این صلح جدی است.در خاورمیانه صلح برقرار خواهد شد. فکر می‌کنم اسرائیل دیگر منزوی نیست.»

رئیس جمهور آمریکا افزود: امروز روزی تاریخی برای تحقق صلح در خاورمیانه است. ۵ و یا ۶ کشور دیگر به توافق با اسرائیل خواهند پیوست.

پادشاه عربستان ذهن بازی دارد

ترامپ در مورد توافق احتمالی با عربستان گفت: ما صحبت‌های بسیار خوبی با آن ها داشتیم. پادشاه عربستان ذهن بازی دارد. ولیعهد هم همینطور.

***

نتانیاهو: ترامپ قاطعنامه در کنار ما ایستاد/ ایران منزوی شده است

ایلنا نوشت: «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تقدیر از «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا برای میزبانی مراسم امضای توافق عادی‌سازی روابط با امارات و بحرین، مدعی شد که امروز یک روز مهم تاریخی است و یک برگ جدید در صلح رقم خواهد خورد.

وی ادامه داد: «سال‌هاست که یهودیان آرزوی صلح دارند. از دونالد ترامپ برای رهبری قاطع و حمایت از اسرائیل تقدیر می‌کنم. شما یک طرح صلح واقع‌بینانه ارائه دادید».

نتانیاهو افزود که از ولیعهد و وزیر خارجه امارات برای همکاری با آمریکا و اسرائیل برای «گسترش محفل صلح» تقدیر کرده و گفت که از پادشاه بحرین نیز تشکر می‌کند.

وی در ادامه گفت: «به تمام دوستان اسرائیل در خاورمیانه، آنها که امروز با ما هستند و آنها که فردا به ما می‌پیوندند، می‌گویم: صلح بر شما».

نتانیاهو همچنین گفت که اسرائیل هرگز خود را منزوی نمی‌بیند بلکه این مقام‌های ایران هستند که انزوا را تجربه می‌کنند.

آغاز مراسم امضای توافق صلح میان امارات و اسرائیل در کاخ سفید

توافق اسرائیل و امارات در آمریکا,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست خارجی

تسنیم نوشت: مراسم رسمی امضای توافق صلح میان امارات و رژیم صهیونیستی شامگاه امروز سه‌شنبه به وقت تهران در کاخ سفید آغاز شد.

در این مراسم که با حضور دونالد ترامپ رئیس‌جمهور و مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا، «عبدالله بن زاید آل نهیان» وزیر خارجه امارات، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و«عبداللطیف بن راشد الزیانی» وزیر خارجه بحرین در حال برگزاری است، علاوه بر امضای توافق صلح میان امارات و رژیم صهیونیستی، بیانیه مشترکی نیز با عنوان «اعلامیه صلح» از سوی بحرین و رژیم صهیونیستی صادر خواهد شد.

وزیر خارجه امارات: توافق با اسرائیل به ما کمک می‌کند در کنار فلسطینیان باقی بمانیم

«عبدالله بن زاید» وزیر خارجه امارات طی سخنرانی در مراسم عادی‌سازی روابط امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی، از آمریکا و اسرائیل تقدیر کرد.

وی مدعی شد: «خانم‌ها و آقایان ما شاهد مسیری بهتر برای خاورمیانه هستیم، دستاوری تاریخی برای اسرائیل، بحرین و امارات تا بتوانند آینده‌ای بهتر داشته باشند. گزینه‌ای دیگر جز صلح به فقر و رنج می‌انجامد. همه منتظر آینده‌ای بهتر و ایمن‌تر هستند».

بن‌زاید در ادعاهایی مضحک افزود: «امارات متحد عربی می‌خواهد در پیشرفت و پیشبرد بشر نقش داشته باشد تا آینده‌ای بهتر را پیش رو داشته باشیم. امارات عربی باور دارد که نقش آمریکا در خاورمیانه مهم است و این توافق اثباتی بر آن است. ما در امارات عربی، این توافق قادرمان می‌سازد که در کنار مردم فلسطینی باقی بمانیم و صلح و ثبات را در منطقه مستقر کنیم».

وی ادامه داد: «در این سال سخت که ویروس کرونا جهان را گرفته است، امارات متحده کمک‌های انسانی را مستقر کرد و به باقی کمک‌های بسیار کرد که این بنا بر باورهای ما است. در این دوران سخت، امارات توانست عملیاتی به ماه را سازماندهی کند که این نشان‌دهنده پیشرفت ما در علم است. دستیابی ما به انرژی هسته‌ای پیشرفت و چشم‌اندازی مثبت را برای منطقه به دنبال خواهد داشت».

وزیر خارجه امارات در ادامه ادعاهای خود گفت که تغییر نیازمند شجاعت است و ما امروز آمده‌ایم که تاکید کنیم که این رویکرد ما و صلح اصل راهنمای ما است.