به گزارش خبرگزاری تسنیم، عفت شریعتی نماینده مجلس شورای اسلامی در مراسم رونمایی از مجموعه 27 جلدی داستانهای سوادمالی اظهار داشت: در حال حاضر در جامعه به موضوع سواد مالی بسیار کم پرداخته شده است که برای گسترش این حوزه در جامعه باید از کودکی برنامهریزی صورت گیرد.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت: مهارتهای لازم درخصوص هوش مالی باید در آموزش کودکان از پیش دبستانی آغاز شود تا در آینده بتوانیم نتایج آن را مشاهده کنیم.
شریعتی خاطرنشان کرد: باید بستری فراهم شود که آموزش های هوش مالی در صدا و سیما به خصوص در شبکه آموزش به کودکان و نوجوانان آموزش داده شود چراکه آینده ی کشور در دست کودکان امروز است.
وی با بیان اینکه کودکان و نوجوانان نیازمند آموزش های مهارتی هستند، افزود: شاید اگر به دلیل کنکور دانش آموزان تنها به دنبال یادگیری تست زنی نبودند امروز شاهد جوانانی با مهارت های بسیار بودیم.
نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در بیانات اخیر خود بر آموزش به کودکان تاکید بسیاری داشته اند بنابراین لازم است برای آموزش و فرهنگ سازی از کودکی برنامه ریزی کنیم .
شریعتی اظهار داشت: در مدارس تنها مباحث مربوط به مصرف به کودکان آموزش داده می شود و جای آموزش در حوزه سواد مالی در مدارس بسیار خالی است.
وی تاکید کرد: برای تمدن سازی نوین جهان اسلام باید موضوعات سواد مالی و هوش مالی را به کودکان آموزش دهیم.
نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین برای گسترش حوزه هوش مالی لازم است این حوزه به موضوع پایان نامهها کارشناسی ارشد و دکتری تبدیل شود.
وی تصریح کرد: تدوین و تالیف مجموعه 27 جلدی داستانهای سواد مالی نقش بسزایی در آموزش کودکان دارد و باید این رویه تقویت شود.
امید علی مسعودی دانشیار و مدیر گروه ارتباطات دانشگاه سوره نیز در این مراسم گفت: سواد مالی بخش مهمی از سوادهای جدید است که طبق تعریف یونسکو اگر کسی این سوادها را نداشته باشد در شرایط کنونی جهان، بیسواد محسوب میشود.
وی با بیان اینکه سواد مالی ضرورتی انکارناپذیر است، خاطرنشان کرد: آموزش در حوزه های مختلف به خصوص موضوع سواد مالی باید از دوران کودکی آغاز شود و در این مسیر لازم است از رسانهها برای عمومیسازی و مردمیسازی سواد مالی استفاده کنیم.
این استاد دانشگاه عنوان کرد: خوب است هر یک از کتابهایی که در این مراسم رونمایی میشود به انیمیشن یا فیلم جذابی برای کودکان تبدیل شود تا کودکان بیشتری با موضوع سواد مالی آشنا شوند.
مسعودی تاکید کرد: قدمی که آکادمی هوش مالی درخصوص آموزش در این زمینه برداشته بسیار ارزشمند است و باید گسترش یابد.
کمیل رودی مدیر آکادمی هوش مالی نیز در این مراسم گفت: تأکید آکادمی بر آموزش از دوران کودکی است که چاپ مجموعه 27 جلدی داستان های سواد مالی نیز در این راستا است. پیش از نیز مجموعه 17 جلدی داستانهای آموزش سواد مالی برای کودکان مقطع اول دبستان آماده و روانه بازار نشر شده بود. وی ادامه داد: در آینده نزدیک این تعداد به بیش از صد جلد کتاب خواهد رسید.
وی با بیان اینکه در تفکر دینی، آرمان، خود انسان است، اظهار داشت: تربیت انسان ها در تفکر دینی یک ارزش است و در همین راستا لازم است که آموزش های لازم در حوزه سواد مالی از کودکی آغاز شود.
مدیر آکادمی هوش مالی گفت: تربیت برای زندگی باید مهارتمحور باشد نه موضوعمحور. در آکادمی هوش مالی آموزش کودکان با محوریت مهارت آموزی دنبال می شود.
رویا فتحی رئیس فرهنگسرای سرو نیز در این مراسم گفت: سواد مالی یکی از مهارتهای مهم است که کودکان باید فرا بگیرند تا در آینده بتوانند نقش موثری در مباحث کلان کشور و حوزه کارآفرینی داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: مجموعه 27 جلدی داستانهای سواد مالی به زبان بسیار ساده و با نگاه کارآفرینی به موضوع هوش مالی میپردازد.
رئیس فرهنگسرای سرو عنوان کرد: لازم است در کنار کودکان والدین نیز با مباحث هوش مالی آشنا شوند تا براین اساس آموزش کودکان در این حوزه با رغبت بیشتری در خانواده ها دنبال شود.
مجموعه 27 جلدی داستان های سواد مالی با حضور عفت شریعتی نماینده مجلس شورای اسلامی، کمیل رودی مدیر آکادمی هوش مالی، رویا فتحی رئیس فرهنگسرای سرو، امید علی مسعودی دانشیار و مدیر گروه ارتباطات دانشگاه سوره و محمد صادق افراسیابی معاون امور محتوایی مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در فرهنگسرای سرو برگزار شد.
مجموعه 27 جلدی داستانهای سوادمالی که به همت آکادمی هوش مالی تهیه و توسط انتشارات قدیانی منتشر شده است مهارتهای خرج و پس انداز، اعتبار و بدهی، کاریابی و درآمد، سرمایه گذاری، ریسک و بیمه و تصمیمگیری مالی را با زبان داستان به کودکان مقطع دوم دبستان آموزش می دهد.
انتهای پیام/
∎
نظر شما