شناسهٔ خبر: 42436917 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: موج | لینک خبر

مظفر در نشست تدوین سیاست های کلی برنامه هفتم توسعه کشور

لازمه تحول در کشور تشکیل یک امت واحده بر مبنای یک هویت، اصالت و هدف مشترک است

موج نیوز

رییس مرکز مطالعات و بررسی‌های راهبردی مجمع تشخیص مصلت نظام گفت: لازمه تحول و پیشرفت در کشور تشکیل یک امت واحده بر مبنای یک هویت، اصالت و هدف مشترک است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، نشست تدوین سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه کشور با حضور محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، روسای اندیشکده ها، دانشکده‌ها و مراکز مطالعاتی در مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد.

میثم مظفر  رییس مرکز مطالعات و بررسی های راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام در آغاز این نشست، اظهار کرد: بر اساس منظومه معرفتی اسلام هر گونه تحول و پیشرفت در گرو تشکیل امت است و واژه امت سازی در معارف اسلامی مورد تاکید است.

رییس مرکز مطالعات و بررسی‌های راهبردی مجمع تشخیص مصلت نظام گفت: امت به یک جمع مشترکی با یک هدف و ریشه مشترک اطلاق میشود که منشا یک حرکت جمعی برای تحول و پیشرفت در اجتماع است.

وی با بیان اینکه وقتی امتی شکل گرفت، به واسطه برکت کار جمعی احسان خداوند شامل حال این جمع می‌شود، افزود: اگر ما بخواهیم در کشور تحول داشته باشیم لازمه آن تشکیل یک امت واحده بر مبنای یک هویت، اصالت و هدف مشترک است.

مظفر بیان کرد: وجود امت بدون امام راه به منزل مناسبی نمی‌برد و امت بدون امام دچار اختلاف و انحراف می‌شود. یکی از طرق تحقق هدایت امت اسلامی و راهنمایی کلان، ولی فقیه، سیاست‌های کلی نظام است. سیاست‌های کلی نظام به مثابه اعمال ولایت، ولی فقیه است و انتظار این است که به عنوان راهنما در نظام برنامه‌ریزی و قانون گذاری همه جایگاه خود را نسبت به سیاست‌های کلی پیدا کنند و در این چارچوب همگرایی با امام امت داشته باشند.

مظفر ادامه داد: مردم نقش بسزایی در مدل مفهومی رابطه امام با ولی دارند، اولا جماعتی بر اساس شایستگی خود امام خود را متجلی می‌کنند و امامی که استحقاق آنهاست عهده‌دار زمام آن‌ها می‌شود و از طرفی امام بر اساس ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل امت خود هدایت را گام به گام محقق می‌کند و از طرفی، ولی امر مسلمین برای اعمال حکمرانی با مردم و نخبگان مشورت می‌کند.

وی با تاکید بر ضرورت مشورت در احکام دینی گفت: امام راحل و رهبر معظم انقلاب همواره در مشورت حداکثری مردم و نخبگان در عرصه مدیریتی کشور تاکید ویژه داشتند.

نظر شما