صاحبخبر - به گزارش خبرگزاري موج از قم، حجتالاسلام شوزب شيري درحاشيه بازديد از خيمه معرفت مزار مقدس شيخان به خبرنگار ما گفت : بعد از پنج سال، طرح خيمههاي معرفت در سراسر کشور جاي خود را پيدا کرده و مردم توجه ويژهاي به بقاع متبرکه دارند.
وي افزود: طرح خيمههاي معرفت، بقاع متبرکه را در تمام کشور به قطبهاي فرهنگي تبديل کرده و در اين زمينه موفق بوده است.
مديرکل دفتر مديريت عملکرد و بازرسي سازمان اوقاف و امور خيريه با بيان اين که در قم نيز اداره کل اوقاف تلاش زيادي براي عمل به اين فرمايش رهبري که بقاع متبرکه بايد به قطب فرهنگي تبديل شوند دارد خاطرنشان کرد: امروز ميتوان گفت: آستان مقدس امامزادگان از حالت سکون قبلي که بيشتر جنبه آرامستان داشتند به مکانهاي فرهنگي تبديل شدهاند.
وي ادامه داد: طرحهاي فرهنگي سازمان اوقاف سبب شده حلاوت و شيريني خاصي را در بقاع متبرکه احساس کنيم و البته توجه خاصه امامزادگان نيز در اين امر محسوس است.
حجت الاسلام شيري بقاع متبرکه و حرمهاي مطهر امامزادگان را محل نزول فيوضات معنوي دانست و تصريح کرد: لازم است بيش از گذشته به اين مکانهاي مقدس توجه کنيم.
مديرکل دفتر مديريت عملکرد و بازرسي سازمان اوقاف و امور خيريه، قم را جزو استانهاي پيشرو در فعاليتهاي فرهنگي اوقاف دانست و گفت: چندين استان کارهاي فاخري را در نوروز امسال ارائه کرده اند که قم جزو آن استانها است.
∎