شناسهٔ خبر: 4237171 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

مهاجری نژاد مطرح کرد:

۱۰ هزار مسافر نوروزی از قلعه فلک الافلاک بازدید کردند

خرم آباد - مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان لرستان از بازدید ۱۰ هزار مسافر نوروزی از قلعه فلک الافلاک خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا مهاجری نژاد عصر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: از ابتدای تعطیلات نوروزی تاکنون حدود ۱۰ هزار گردشگر از قلعه باستانی فلک الافلاک بازدید کردند.

وی ادامه داد: روند بازدید ها از این بنای شاخص تاریخی لرستان مطلوب بوده و انتظار می رود در این زمینه از رشد برخوردار باشیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان لرستان در ادامه سخنان خود گفت: همچنین از ابتدای تعطیلات نوروزی تاکنون ۷۰ هزار مسافر نوروزی در استان لرستان اقامت داشته اند.

وی ادامه داد: آمار یاد شده مربوط به اسکان مسافران نوروزی در اماکن اقامتی استان اعم از هتل ها، مهمان پذیرها، مدارس، کمپ های اسکان موقت و ... است.

بنابر این گزارش قلعه فلک الافلاک بر بلندای تپه ای باستانی و طبیعی در مرکز شهر خرم آباد واقع شده و دارای هشت برج و دو حیاط مستطیل شکل بوده است.

زیبایی و معماری شگفت انگیز قلعه فلک الافلاک موجب شده که این قلعه تاریخی و باستانی لرستان از سوی بسیاری از کارشناسان به عنوان یکی از شاهکارهای مهندسی و معماری دنیا لقب گیرد.

از زمان برپایی بنادر عهد ساسانی تا دوره های متاخر الحاقاتی به آن اضافه شده است (به خصوص در دوره صفوی و قاجار) و این اثر همان دژمعروف شاپورخواست است که در تاریخ ذکر شده است.

این بنای کم نظیر مربوط به دوره ساسانی است و به شماره ۸۸۳ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.