شناسهٔ خبر: 4232648 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

روحانی از نهادهای خدمات‌رسان در شهرستان‌های آرادان و پاکدشت بازدید کرد

رئیس‌جمهور پس از شرکت در مراسم ترحیم والده‌شان، در مسیر بازگشت از سمنان به طور سرزده از پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال احمر آرادان و پاکدشت بازدید و از نهادهای خدمات‌رسان به مردم در نوروز قدردانی کرد

صاحب‌خبر -

به گزارش«نسیم» به نقل از پایگاه  اطلاع رسانی ریاست‎جمهوری حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور پس از شرکت در مراسم تشییع و ترحیم والده‌شان در شهرستان سرخه و در مسیر بازگشت از سمنان به تهران طور سرزده از پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال احمر در شهرستان های آرادان و پاکدشت بازدید و ضمن گفتگو با امدادگران این پایگاه‌ها، از کارکنان هلال احمر، پلیس راه، نیروهای انتظامی و همه بخش‌هایی که بویژه در تعطیلات نوروزی به طور شبانه روزی سرگرم خدمات رسانی به مسافران هستند، تمجید کرد.

روحانی ابتدا از پایگاه امداد و نجات شهرستان آرادان بازدید و با مسافران نوروزی که در محل حضور داشتند صمیمانه گفتگو کرد.

رئیس‌جمهور سپس در تماسی از طریق بی‌سیم، به امدادگران پر تلاش در پایگاه‌های هلال احمر استان خدا قوت گفت و از زحمات آنان تشکر کرد.

وی همچنین با نیروهای پلیس راه و نیروی انتظامی که در مجاورت پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال احمر شهرستان آرادان انجام وظیفه می‌کردند، گفتگو و از تلاش‌های شبانه‌روزی آنان برای ایمنی و آرامش مردم و نیز کاهش تلفات رانندگی طی سالهای اخیر تمجید کرد.

رئیس‌جمهور در همین اثنا با مسافران عبوری که متوجه حضور ایشان شده بودند نیز احوالپرسی و کودکانی را که ابراز علاقه می کردند مورد تفقد قرار داد.

روحانی در ادامه مسیر از پایگاه امداد و نجات هلال احمر و همچنین پایگاه اورژانس در شهرستان پاکدشت بازدید و از نزدیک با امدادگران، نیروهای پلیس راه و مسافران گفتگو کرد.