به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمد صفايى روز يكشنبه در بازديد از ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد ضمن قدردانی از تعامل شهرداری با پلیس راهور در حوزه ترافیکی اظهار کرد: حرکت شهرداری در مسیر مدیریت واحد شهری به ویژه در ایام نوروز است و با همکاری پلیس، نیروی انتظامی و سایر دستگاه ها کیفیت ارایه خدمات را به زائران و گردشگران نوروزی را افزایش بخشیده است.
وی با بیان اینکه نماد های شهری جانمایی شده در شهر مشهد امسال چهره این شهر را نشاط معنوی بخشیده، ادامه داد: حفظ فضای معنوی شهر مشهد هیچ منافاتی با ایجاد نشاط در شهر ندارد و شهرداری مشهد در طی سال های گذشته در ایجاد نشاط معنوی در شهر مشهد به عنوان دومین شهر مذهبی جهان توفیقات مناسبی داشته است.
صفایی در این بازدید یادآور شد: آماده سازی شهر مشهد برای استقبال از زائران نوروزی کار سخت و دشواری است اما نیروهای پر تلاش مدیریت شهری مشهد علاوه بر رسیدگی به امور اصلی شهر توانستند امسال فعالیت های عمرانی و حمل و نقل شهری را نیز برای استقبال از بهار به درستی مدیریت کنند.
وی یاداور شد: مدیریت شهر مقدس مشهد به عنوان پایتخت معنوی ایران با توجه به اعمال سلیقه های مختلف دارای دشواری ها و متحمل شدن هزینه های بسیاری است که در این راستا باید در حوزه فضاسازی شهری در مسیر کاهش هزینه ها گام برداشت.
فرمانده پلیس راه استان افزود: امسال چهره شهر مشهد با اقدامات انجام شده القا گر فضای مذهبی و معنوی همزمان با بهار فاطمی است.
سرهنگ صفایی در حاشیه بازدید امروز همچنین اشاره ای به تلاش های پلیس راهور در راستای ایجاد نظم و سفری ایمن برای زائران و گردشگران نوروزی داشت و گفت: در نوروز امسال ۲۳ ایستگاه پلیس راه با حضور ۱۵۰ تيم فعال و همچنین ۳۲ تیم نامحسوس در محور های ارتباطی و مواصلاتی استان خراسان رضوی ارایه خدمت می کنند.