شناسهٔ خبر: 4224563 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

کاهش بارش از امشب و وزش باد شدید در برخی مناطق کشور از روز دوشنبه

خبرگزاری تسنیم: طبق اعلام سازمان هواشناسی بارش‌ها از اواخر امروز در کشور خاتمه می‌یابد و در روز دوشنبه در بخشی از مناطق کشور وزش باد شدید را خواهیم داشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم بر اساس پیش بینی سازمان هواشناسی از اواخر یکشنبه بارش‌ها در شمال غرب و غرب کشور خاتمه می‌یابد و در روز دوشنبه بارش‌ها محدود به مناطقی از جنوب، شمال شرق و شرق سواحل دریای خزر می‌‌شود.

وزش باد روز دوشنبه در شمال شرق،‌شرق، جنوب شرق، دامنه‌های جنوبی البرز و پاره‌ای از مناطق مرکزی شدید می‌باشد و در روز سه شنبه جو غالب در اکثر مناطق کشور آرام است. خلیج فارس در روزهای یک شنبه و دوشنبه به سبب وزش باد شدید طوفانی پیش بینی می‌شود.

هوای تهران نیز امروز یکشنبه ابری و همراه با بارش باران و بارش برف در ارتفاعات خواهد بود و در روز دوشنبه آسمان تهران ابری همراه با بارش پراکنده  و در برخی ساعات وزش باد شدید همراه است.

انتهای پیام/