درحالي که تنش هاي بين فدراسيون فوتبال و وزارت ورزش و جوانان از زمان حضور محمود گودرزي بيشتر از گذشته نمايان شد و بارها به اوج خود رسيد، اما قبل از جام ملت هاي آسيا با برکناري دبيرکل و نايب رئيس فدراسيون فوتبال روابط کمي نزديک شد.
با اين حال اين نزديکي و رابطه بهتر از گذشته دوام زيادي نداشت و پس از آنکه تيم ملي در جام ملت هاي آسيا نتوانست به موفقيتي دست پيدا کند، تلاش هاي زيرپوستي براي کنار گذاشتن کارلوس کي روش آغاز شد و انتصاب افرادي در فدراسيون فوتبال که نزديک به وزارت ورزش و جوانان بودند گامي در اين راستا بود.
کارلوس کي روش در شرايطي در آخرين روز سال 1393 از هدايت تيم ملي فوتبال ايران کناره گيري کرد که در مصاحبه اش به عوامل اين جدايي اشاره مستقيمي نکرد اما مي شد حدس زد که منظور وي وزارت ورزش و جوانان است. جايي که محمود گودرزي روز پنجشنبه در مصاحبه اي مفصل انتقاداتي را به فدراسيون فوتبال و کي روش مطرح کرده بود.
با اين حال در شرايطي که عنوان مي شد کي روش به خاطر در اختيار ندادن سردار آزمون و عليرضا جهانبخش به تيم اميد، قصد جدايي از تيم ملي را دارد اما نشستي که وي چند روز پيش با عليرضا اسدي دبيرکل فدراسيون فوتبال برگزار کرد، در اين جدايي نقش غيرقابل انکاري دارد.
هر چند حرف هايي که از سوي دبيرکل فدراسيون فوتبال مطرح شده بود چندان دور از واقعيت و غيرمنطقي نبود، اما از آنجايي که اسدي حرف هايي را بر زبان آورده بود که پيش از اين از زبان مسئولان وزارت ورزش و جوانان مطرح شده بود، اين ذهنيت را براي کي روش بوجود آورد که وزارت ورزش نمي خواست وي به همکاري اش با تيم ملي ادامه دهد.
قرار است کي روش در بازگشت به ايران و شايد هم در طول برگزاري اردوي تيم ملي در اتريش حرف هايش را در مورد جدايي از فوتبال ايران مطرح کند. گفته مي شود او در اين مصاحبه قصد دارد برخي حقايق در مورد وزارت ورزش و تعدادي از مسئولان فدراسيون فوتبال را مطرح کند.
با رفتن کارلوس کي روش که حمايت مردمي را پشت سرش داشت، حالا وظيفه فدراسيون فوتبال و همه تصميم گيرندگان براي تيم ملي ايران سنگين شده و بايد مربي بزرگتر از کي روش را براي هدايت تيم ملي ايران به خدمت بگيرند و طبيعتا با اين فرضيه مربي داخلي نمي تواند گزينه مناسبي براي تيم ملي باشد!
∎