شناسهٔ خبر: 4221162 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: نود | لینک خبر

خداحافظي کارلوس کي‌روش با تيم ملي

بر اساس توافق رييس فدراسيون فوتبال و سرمربي تيم ملي، کارلوس کي‌روش پس از ديدار با سوئد و شيلي از تيم ملي ايران جدا مي‌شود.

صاحب‌خبر -

علي کفاشيان پس از نشست با کارلوس کي‌روش از خداحافظي با سرمربي پرتغالي تيم ملي پس از دو ديدار دوستانه با سوئد و شيلي خبر داد. اين موضوع در نتيجه اختلاف نظر کي‌روش و فدراسيون فوتبال بر سر حضور يا عدم حضور جهانبخش و آزمون در بازي‌هاي تيم ملي فوتبال اميد رخ داده است.

هرچند کفاشيان از توافق با کي‌روش براي حضور سردار آزمون و عليرضا جهانبخش در تيم ملي اميد و رقابت‌هاي انتخابي المپيک خبر داده اما اعلام کرد که کي‌روش پس از دو ديدار دوستانه ايران با سوئد و شيلي از تيم ملي جدا مي‌شود.

رييس فدراسيون فوتبال گفته که به دنبال جانشين کي‌روش است.

کارلوس کي‌روش نيز با تاييد اين خبر گفته است که پس از جلسه با کفاشيان قرار شده به صورت توافقي و مسالمت‌آميز از يکديگر جدا شويم.

او هم‌چنين گفته است: مي‌خواستم ادامه همکاري دهم اما فشار آوردند و در نهايت مجبور شدم که اين تصميم را بگيرم.

کي‌روش هم‌چنين گفته که خسارتي براي جدايي‌اش از تيم ملي فوتبال ايران نخواهد گرفت اما تاکيد کرده که درباره اين اتفاقات و دلايل جدايي‌اش از فوتبال ايران، رييس فدراسيون بايد پاسخگو باشد.

پيش از اين اسدي دبيرکل فدراسيون فوتبال و سرمربي تيم ملي نيز پس از نشست مشترکي ظاهرا به اختلاف‌نظر‌هاي جدي با يکديگر مواجه شده بودند، به گونه‌اي که کي‌روش در نشست خبري‌اش رسما با نام‌بردن از دبيرکل فدراسيون از او و سياست‌هاي کاري‌اش انتقاد کرد.