شناسهٔ خبر: 4219342 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ۱۹ دی-قدیمی | لینک خبر

واژگونی اتوبوس در جاده سلفچگان - دلیجان 22مصدوم برجا گذاشت

بر اثر واژگونی یک دستگاه اتوبوس در محور سلفچگان-دلیجان 22مسافر مصدوم و راهی بیمارستان شدند.

صاحب‌خبر -

مسوول خدمات ایمنی و ایستگاه آتش نشانی دلیجان گفت: بر اثر واژگونی یک دستگاه اتوبوس در محور سلفچگان-دلیجان 22مسافر مصدوم و راهی بیمارستان شدند.
 
محمد بیگی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود:در پی تماس تلفنی با سامانه 115مبنی بر واژگونی یک دستگاه اتوبوس مسافری در ساعت پنج بامداد روز شنبه در محور سلفچگان - دلیجان، نیروهای امدادی و عملیاتی ایستگاه آتش نشانی دلیجان به سرعت برای خدمات رسانی به سانحه دیدگان عازم محل حادثه شدند .

وی اظهارکرد: اتوبوس در کیلومتر10 محور سلفچگان - دلیجان واژگون شد و مجروحان این سانحه به بیمارستان امام صادق (ع) دلیجان منتقل شدند .

مسوول خدمات ایمنی و ایستگاه آتش نشانی دلیجان گفت: نیروهای عملیاتی با همکاری نیروی انتظامی به ایمن سازی این جاده پرتردد پرداختند.

بیگی اظهار کرد: علت این حادثه توسط کارشناسان راهنمایی و رانندگی در دست بررسی است.

شهرستان دلیجان از توابع استان مرکزی با 45 هزار نفر جمعیت در مسیر شاهراه اصلی استان های جنوبی و شرقی با استان های شمالی و مرکز است.

دلیجان دارای دو ایستگاه خدمات ایمنی وایستگاه آتش نشانی است.