به گزارش بازار به نقل از صداوسیما، محمد علی اسفنانی، افزود: بخش مهمی از تکالیف سازمان تعزیرات حکومتی رسیدگی به پروندههایی است که بانکها و سایر مراجع از بازرگانانی شکایت میکنند که ارز برای واردات کالای خاص دریافت کرده، اما کالا وارد نکرده یا کالایی دیگر وارد کرده یا به دلایلی از انجام تعهدات شان امتناع کرده اند که این پروندهها در تعزیرات رسیدگی میشود.
وی گفت:کل پروندههای مربوط به انجام ندادن تعهدات ارزی از سال ۹۸ تاکنون، ۲ هزار و ۳۳۸ فقره بوده که برای یکهزار و ۵۸۰ فقره پرونده اقدام اجرایی انجام شده و ۲۵۰ مورد آن مختومه شده است.
اسفنانی افزود: در همین خصوص حساب یکهزار و ۵۸۰ نفر بسته شده است و این افراد ممنوع الخروج شدند و کارت بازرگانی آنها تعلیق و اموال شان در گمرکات توقیف شد تا تعهد ارزی شان برطرف شود.
وی گفت: از بابت اجرای احکام مربوط به انجام ندادن تعهدات ارزی از سال ۹۸ تا مرداد امسال ۳۸ میلیون یورو، ۸۴ میلیون دلار، ۱۳ میلیون درهم، یک میلیون لیر ترکیه، ۵۳ میلیون یوآن چین، یک میلیارد روبل و یک میلیارد وون کره جنوبی به شبکه بانکی کشور برگست داده شده است.
اسفنانی همچنین به پرونده مهمی در خصوص قاچاق کفش و لوازم الکترونیک اشاره کرد و افزود: در این پرونده صدها کارتن قاچاق وارد شده بود که ارزش این کالاها رقم قابل توجه است و به محض قطعی شدن حکم، جزئیات آن اعلام میشود.
وی گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۲۷۳ فقره پرونده مهم و ملی در تعزیرات تهران تشکیل شده که مجموع محکومیتها ۹۲ هزار میلیارد ریال است و امیدواریم جرایم در کوتاهترین زمان وصول شود.
نظر شما