شناسهٔ خبر: 42000793 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه شیرینی ماندل بولار

در این مطلب قصد داریم روش تهیه شیرینی ماندل بولار را به شما عزیزان آموزش دهیم.

صاحب‌خبر -

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه شیرینی ماندل بولار را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی ماندل بولار:

۱ پودرقند ۲ قاشق غذاخوری
۲ وانیل کمی
۳ زرده تخم مرغ ۱ عدد
۴ کره ۶۰ گرم
۵ آرد برنج ۵۰ گرم
۶ آرد سفید ۵۰ گرم

طرز تهیه:

این شیرینی از انواع شیرینی‌های سوئیسی است که دستور پخت بسیار آسانی دارد و برای مهمانی‌ها بسیار مناسب است. این شیرینی به ذائقه ایرانی‌ها بسیار نزدیک است و می‌توان از آن به عنوان شیرینی شب عید نیز استفاده کرد. برای تزیین این شیرینی معمولا از بریلو استفاده می‌شود.

کره رو با پودر قند خوب بزنید تا پفی بشه، حدود پنج دقیقه.

بعد زرده تخم مرغ رو اضافه کنید و وانیل و دوباره خوب هم بزنید.

در آخر هر دو آرد را الک کنید و با دست خمیر کنید، اصلا ورز لازم نداره.

ممکن است خمیر چسبنده باشد بگذارید ده دقیقه در یخچال تا استراحت کند.

بعد به اندازه یه فندق درشت برداشته گرد کرده و با وسیله‌ای یک سوراخ وسط آن ایجاد کنید.

شیرینی‌ها در سینی فر می‌چینیم و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه می‌گذاریم تا زیر شیرینی‌ها طلایی شود.

بعد از سرد شدن با بریلو و شکلات تزیین کنید.

نوش جان

با این مواد ۲۵ عدد شیرینی درست می‌شود.

طرز تهیه ژله بریلو:

شکر ۴ قاشق غذا خوری

آب ۱/۳ پیمانه

نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری

آبلمیو ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

شکر را با یک سوم پیمانه آب روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

بعد از حل شدن شکر، نشاسته را با ۱ قاشق سوپخوری آب و آبلیمو مخلوط می‌کنیم.

این مخلوط را به شکر و آب اضافه می‌کنیم مدام هم می‌زنیم تا غلیظ شود.

بعد از غلیظ شدن مواد را از روی حرارت بر می‌داریم، می‌گذاریم خنک شود.

سپس رنگ دلخواه را به آن اضافه می‌کنیم.

این ژله ۵ دقیقه‌ای آماده می‌شود.

منبع: کیک یار

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه شیرینی ماندل بولار را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی ماندل بولار:

۱ پودرقند ۲ قاشق غذاخوری
۲ وانیل کمی
۳ زرده تخم مرغ ۱ عدد
۴ کره ۶۰ گرم
۵ آرد برنج ۵۰ گرم
۶ آرد سفید ۵۰ گرم

طرز تهیه:

این شیرینی از انواع شیرینی‌های سوئیسی است که دستور پخت بسیار آسانی دارد و برای مهمانی‌ها بسیار مناسب است. این شیرینی به ذائقه ایرانی‌ها بسیار نزدیک است و می‌توان از آن به عنوان شیرینی شب عید نیز استفاده کرد. برای تزیین این شیرینی معمولا از بریلو استفاده می‌شود.

کره رو با پودر قند خوب بزنید تا پفی بشه، حدود پنج دقیقه.

بعد زرده تخم مرغ رو اضافه کنید و وانیل و دوباره خوب هم بزنید.

در آخر هر دو آرد را الک کنید و با دست خمیر کنید، اصلا ورز لازم نداره.

ممکن است خمیر چسبنده باشد بگذارید ده دقیقه در یخچال تا استراحت کند.

بعد به اندازه یه فندق درشت برداشته گرد کرده و با وسیله‌ای یک سوراخ وسط آن ایجاد کنید.

شیرینی‌ها در سینی فر می‌چینیم و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه می‌گذاریم تا زیر شیرینی‌ها طلایی شود.

بعد از سرد شدن با بریلو و شکلات تزیین کنید.

نوش جان

با این مواد ۲۵ عدد شیرینی درست می‌شود.

طرز تهیه ژله بریلو:

شکر ۴ قاشق غذا خوری

آب ۱/۳ پیمانه

نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری

آبلمیو ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

شکر را با یک سوم پیمانه آب روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

بعد از حل شدن شکر، نشاسته را با ۱ قاشق سوپخوری آب و آبلیمو مخلوط می‌کنیم.

این مخلوط را به شکر و آب اضافه می‌کنیم مدام هم می‌زنیم تا غلیظ شود.

بعد از غلیظ شدن مواد را از روی حرارت بر می‌داریم، می‌گذاریم خنک شود.

سپس رنگ دلخواه را به آن اضافه می‌کنیم.

این ژله ۵ دقیقه‌ای آماده می‌شود.

منبع: کیک یار

نظر شما