شناسهٔ خبر: 41927494 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

واشنگتن: رای‌گیری شورای امنیت برای قطعنامه ضد ایرانی هفته بعد انجام می‌شود

صاحب‌خبر -

نماینده آمریکا در سازمان ملل شامگاه سه‌شنبه از تعویق یک هفته‌ای رای‌گیری درباره پیش‌نویس قطعنامه تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در شورای امنیت سازمان ملل خبر داد.

به گزارش فارس، «کلی کرفت» نماینده آمریکا در سازمان ملل گفت که رای‌گیری درباره تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در شورای امنیت سازمان ملل هفته آینده انجام خواهد شد.

وی که با شبکه العربیه مصاحبه می‌کرد، درباره این پیش‌نویس مدعی شد: «کشورها در برابر دو انتخاب هستند یا به حمایت از تروریسم یا به صلح رای دهند و کشورهای شورای امنیت سازمان ملل باید ابعاد پیش نویس تمدید تحریم تسلیحاتی ایران را درک کنند.»

نماینده آمریکا در سازمان ملل گفت که موضع ایران درباره برداشته شدن تحریم تسلیحاتی، پوچ محض است.

وی به استعفای «برایان هوک» نماینده سابق آمریکا در امور ایران اشاره کرد و گفت کناره‌گیری هوک هیچ ارتباطی به تمدید تحریم تسلیحاتی ایران ندارد.

کرفت تاکید کرد که واشنگتن تمام تلاش خود را برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران به کار خواهد گرفت.

نماینده آمریکا در سازمان ملل گفت که واشنگتن گزینه‌های متعددی در خصوص تعامل با پیش‌نویس تمدید تحریم تسلیحاتی ایران دارد و اگر پیش‌نویس این قطعنامه تصویب نشود تحریم‌های جدیدی را اعمال خواهیم کرد.

کرفت در ادامه مصاحبه با این شبکه سعودی مدعی شد که ایران به حوثی‌ها، دولت سویره،‌گروه‌های مسلح در عراق و لبنان سلاح ارسال کرده است.

وی مدعی شد که تمدید تحریم تسلیحاتی ایران مانع از توسعه فناوری هسته‌ای ایران خواهد شد.

نماینده آمریکا در سازمان ملل با حمله به چین مدعی شد: «چین اهمیت فروش سلاح به ایران را درک می‌کند و پکن و تهران هیچ اهمیتی برای حقوق بشر قائل نیستند.»

دولت آمریکا قرار است قطعنامه‌ای را که خواستار تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران است در شورای امنیت سازمان ملل متحد به رأی بگذارد.

پیش‌نویس این قطعنامه به دنبال تحمیل مجازات‌هایی مانند مصادره دارایی‌ها و منع سفر برای افراد و نهادهای ایرانی از جمله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.

قطعنامه آمریکا طبق گفته منابع مختلف احتمالاً از حمایت اندک در میان متحدان اروپایی این کشور برخوردار خواهد شد، زیرا این کشورها فکر می‌کنند که تصویب چنین قطعنامه‌ای به نابودی توافق هسته‌ای برجام منجر خواهد شد.

چین و روسیه به صراحت اعلام کرده‌اند که این قطعنامه را وتو خواهند کرد؛ با این حال فارن‌پالیسی نوشته ممکن است کار اصلاً به نیاز به وتو هم نکشد زیرا زیرا واشنگتن احتمالاً از ۹ رأی لازم برای تصویب قطعنامه خود نیز برخوردار نیست.

برچسب‌ها:

نظر شما