شناسهٔ خبر: 41889976 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: نما | لینک خبر

طعنه مقام روس به توییت ضد ایرانی وزیر خارجه آمریكا

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین با انتقاد از مواضع واشنگتن درباره تمدید محدودیت تسلیحاتی ایران سیاست «فشار حداكثری» آمریكایی‌ها علیه ایران را در ضدیت با دیپلماسی خواند و رد كرد.

صاحب‌خبر - به گزارش نما، «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین با رد مواضع وزیر خارجه آمریکا درباره ایران اعلام کرد که واشنگتن در قبال ایران هیچ دیپلماسی نداشته است.

میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی از قبیل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پیامی توییتری به پیام توییتری مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا درباره لزوم تمدید محدودیت تسلیحاتی ایران پاسخ داد.
پامپئو بامداد امروز دوشنبه در توییتر به تمجید از نامه ضد ایرانی دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به شورای امنیت سازمان ملل پرداخت و نوشت: « نامه اعضای شورای همکاری به شورای امنیت سازمان ملل برای تمدید تحریمهای تسلیحاتی ایران یک بیانیه برجسته بود. آمریکا بعد از سال‌ها (در پیش گرفتن) دیپلماسی، این هفته یک قطعنامه برای تمدید تحریمهای ایران ارائه خواهد کرد».

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین در واکنش به این توییت نوشت: «یک بیانیه غیرمنتظره: تلاش برای تمدید محدودیت تسلیحاتی "بعد از سال‌ها دیپلماسی". چه نوعی از دیپلماسی؟ سیاست فشار حداکثری ارتبطا چندانی به دیپلماسی ندارد و واشنگتن موضوع (تمدید) محدودیت تسلیحاتی را از پایان سال ۲۰۱۹ شروع کرد در نتیجه ماه‌ها است و نه سال‌ها (تلاش آمریکا برای تمدید محدودیت تسلیحاتی ایران ماه‌ها است شروع شده و نه سال‌ها)».

مقام‌های آمریکایی هفته‌ها است که تحرکات ضد ایرانی خود را برای تمدید محدودیت تسلیحاتی مندرج در قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل (محدودیت خرید و فروش تسلیحاتی جمهوری اسلامی ایران) تشدید کرده‌اند. طبق این قطعنامه محدودیت فوق در ۱۸ اکتبر (۲۷ مهر) آتی پایان می‌یابد.

در حالی که شورای امنیت سازمان ملل سه‌شنبه هفته جاری، قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران را به رأی می‌گذارد، خبرگزاری فرانسه به نقل از دیپلمات‌های سازمان ملل گزارش داد که مخالفت‌ها با قطعنامه واشنگتن به اندازه‌ای گسترده است که بعید است حتی بتواند ۹ رأی لازم برای وادار شدن مسکو و پکن به استفاده از حق وتو نیز برسد .
منبع: فارس

برچسب‌ها: