-
تست کرونای رضا صادقی مثبت شد؟ +دانلود آهنگ های جدید
-
شوخی منشوری کار دست مجری تلویزیون داد!
-
کرونا چه آسیبی به مغز انسان میزند؟
-
خاطره ی عجیب خانم بازیگر از ماهچهره خلیلی + عکس
-
مهم/ آخرین فرصت تکمیل اطلاعات متقاضیان وام ودیعه مسکن
-
تیپ خاص و عکس جدید سپیده خداوردی
به نقل از دیلی میل، سرگیجه وضعیتی حملهای خوشخیم یا بیپیپیوی(BPPV) نوعی اختلال در گوش داخلی است که در آن تغییر در موقعیت سر فرد منجر به احساس چرخش یا حرکت می شود. سرگیجه وضعیتی حملهای خوشخیم یا بیپیپیوی(BPPV) عارضهای است که در آن، بیمار پس از حرکات سر یا تغییرات سریع وضعیتی، از سرگیجههای کوتاه مدت شکایت دارد.
علایم بیپیپیوی به ویژه هنگام جابجا شدن به سمت دیگر در حین خواب یا خمیده شدن سر به سمت عقب رخ میدهد. معمولاً پس از برطرف شدن علائم، فرد میتواند فعالیتهای روزمره خود را ادامه دهد و همراه با بیماری، نشانه عصبی یا شنوایی دیگری وجود ندارد. قابل ذکر است هر حمله نیز حدود یک دقیقه به طول میانجامد و با حالت تهوع همراه است.
برای معالجه بیپیپیوی، پزشکان یک سری حرکات سر را بر روی بیماران انجام میدهند تا بتوانند ذرات داخل گوش را که باعث ایجاد این حس میشوند، تغییر دهند اما این علامت اغلب عود می کند. کارشناسان تخمین میزنند که حدود ۸۶ درصد از افرادی که از بیپیپیوی رنج میبرند، حس می کنند که این عارضه باعث اختلالی در زندگی آنها میشوند و سبب بیماری آنها میشوند و بنابراین نمیتوانند چند روز به سر کار بروند.
طی این مطالعه محققان کرهای بیش از ۹۵۰ بیمار مبتلا به این عارضه را که قبلاً با تکنیک حرکات سر تحت درمان قرار گرفته بودند، مورد آزمایش قرار دادند. محققان شرکت کنندگان را به دو گروه تقسیم کردند. افراد یک گروه از مکملهای داروهایی استفاده میکردند و دیگر گروه داروهایی برای کنترل این عارضه. سپس محققان به افراد گروه اول که مکمل مصرف می کردند و ۴۴۵ نفر بودند ویتامین دی و کلسیم دادند که میبایست روزانه دو بار مصرف میکردند. در مقابل، ۵۱۲ نفر گروه دیگر هیچ یک از این موارد حتی مکمل را مصرف نمیکردند. محققان دریافتند افرادی که به آنها مکمل داده شده بودند، بعد از میانگین یک سال میزان سرگیجه آنها به طرز چشمگیری کاهش یافته است.
محققان گفتند این مطالعه نشان میدهد که برای مبتلایان به این سرگیجه مصرف مکمل ویتامین دی و کلسیم یک روش ساده و کم خطر برای جلوگیری از عود سرگیجه است. اگر ابتدا مقدار مصرف ویتامین دی کم باشد، بسیار مؤثر است. در حقیقت، افرادی که با ویتامین دی کمتر از ۱۰ نانوگرم در میلی متر شروع کرده اند، ۴۵ درصد کاهش در میزان عود سرگیجه خود مشاهده کردهاند در حالی که کسانی که با سطح ویتامین دی حدود ۱۰-۲۰ نانوگرم در میلی متر شروع کردهاند تنها شاهد ۱۴ درصد کاهش بودهاند.
∎
نظر شما